Inspirată de viralul „Ziua Izabelei”, Irina Columbeanu, a făcut un anunţ-bombă! Ce mesaj i-a transmis imediat Monica Columbeanu în văzul tuturor

Publicat: 05/02/2018 | 09:57

Inspirată parcă de isprava adolescentei din Constanţa care a devenit cunoscută în toată România în urmă cu trei ani, după ce, din greşeală, a invitat toţi utilizatorii de Facebook la petrecerea de ziua ei, Irina Columbeanu a făcut un anunţ surprinzător pe una dintre paginile ei de socializare. Fanii au sărit de bucurie de pe scaune şi i-au scris sute de mesaje. Au fost însă şi unii dintre prietenii ei virtuali, care s-au întristat. Monica Gabor i-a dat şi ea un mesaj la postarea făcută.

Are doar 11 ani, Irina Columbeanu este o adevărată vedetă şi se comportă ca atare. Adolescenta are aproape 55.000 de urmăritori pe Instagram şi alte câteva mii care îi urmăresc postările de pe vlog, iar în urmă cu câteva ore, ea a anunţat că a organizat o întâlnire cu fanii săi. Într-un mesaj postat pe internet, fiica Monicăi Gabor a oferit toate detaliile despre surpriza inedită.

Miercuri, 7 februarie, voi face fan-meeting (n.r.: întâlnire cu fanii) în Herăstrău, Piaţa Victoriei, intrarea principală, la ora 14:30. Vă aştept să facem poze, musical.ly-uri etc.

Vă pup. Comentaţi (dacă veniţi), a scris fiica Monicăi Gabor pe pagina ei de Instagram.

Pe lângă sutele de mesaje primite de la prietenii virtuali, Irina Columbeanu a primit unul şi de la mama sa, iar toată lumea a văzut ce i-a transmis. „Mult succes fiica mea” e urarea făcută de frumoasa româncă pentru fata pe care o are în urma mariajului cu Irinel Columbeanu.

„Eu vin! Te pup şi de abia aştept să te vad„, „Eu nu stau în Bucureşti şi nu pot să vin”, „La Suceava când ajungi?”, „Eşti tare scumpă şi îţi stă chiar bine cu ochelarii ăştia„, „Te aştept în Timişoasa”, Nu sunt din România… regret, azi e ziua mea de naştere sunt şase dintre comentariile pe care fanii i le-au scris.

Fiica afaceristului Irinel Columbeanu a împlinit 11 ani luna trecută, pe 17 ianuarie.

Fiica lui Irinel Columbeanu şi-a invitat toţi fanii la o întâlnire care va avea loc peste două zile în Parcul Herăstrău din Capitală. Sursa foto: Instagram
Fiica lui Irinel Columbeanu şi-a invitat toţi fanii la o întâlnire care va avea loc peste două zile în Parcul Herăstrău din Capitală. Sursa foto: Instagram

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica, motiv pentru care afaceristul a decis să meargă în SUA, împreună cu fetiţa, pentru o scurtă perioadă.

Citește și...