Acasă » Știri » Întâmplarea bizară de care a avut parte o femeie care a plecat cu soțul în vacanță: ”Am părăsit hotelul și m-am întors acasă”

Întâmplarea bizară de care a avut parte o femeie care a plecat cu soțul în vacanță: ”Am părăsit hotelul și m-am întors acasă”

De: Eliza Popescu 18/07/2022 | 10:37
Întâmplarea bizară de care a avut parte o femeie care a plecat cu soțul în vacanță: ”Am părăsit hotelul și m-am întors acasă”
Imagine reprezentativă. Sursă foto: Pixabay

O femeie a dezvăluit o întâmplare bizară de care a avut parte, atunci când a plecat cu soțul ei în vacanță, într-un alt stat. Atunci, fără ca aceasta să știe, partenerul ei de viață l-a invitat și pe cel mai bun prieten să îi însoțească în concediu. Însă, ce a urmat a lăsat-o pe femeie cu gura căscată.

O femeie și-a dorit să își petreaca vacanța alături de soț, într-un alt stat. Zis și făcut. Cei doi au făcut o rezervare pentru trei zile și s-au pregătit să meargă să se relaxeze. Însă, pe ultima sută de metri, femeia a aflat că soțul ei l-a invitat în vacanță și pe cel mai bun prieten al lui, un bărbat numit Carl, în vârstă de 33 de ani.

Vezi și SURPRIZA URIAȘĂ PE CARE A AVUT-O O FAMILIE. UN BĂRBAT A FĂCUT UN TEST DE PATERNITATE ȘI A AFLAT CĂ NU ESTE TATĂL FETIȚEI PE CARE A CRESCUT-O. CE S-A ÎNTÂMPLAT LA SCURT TIMP

A vrut să petreacă timp cu soțul ei, dar s-a simțit „în plus”

Femeia își începe povestea prin a mărturisi pe platforma Reddit faptul că prietenul apropiat soțului ei, Carl, și-a pierdut partenera de viață. Aceasta decedase din cauza cancerului, în urmă cu trei luni. De atunci, viața lui Carl s-a schimbat la 180 de grade. Soțul femeii care și-a expus povestea pe internet, însă, a dorit să îi fie alături, în momentele grele prin care trece. Îi oferea atât mâncare, cât și haine noi, și îl consideră pe bărbatul văduv precum „nicotina”.

„Încep prin a spune că soțul meu (33 de ani) are un prieten de aceeași vârstă cu el (numele acestuia este Carl), pe care îl consideră unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi. De altfel, uneori soțul meu îmi spune despre Carl că este precum „nicotina” pentru el, întrucât îi lipsește mult și își dorește să-și petreacă timpul cu el, amândoi lucrează în același loc și fac totul împreună. Din păcate, soția lui Carl a decedat acum trei luni din cauza cancerului, iar de atunci Carl a început să se izoleze. Soțului meu îi este foarte milă de el, încearcă să-i fie cât mai mult alături, îi aduce mâncare și haine noi”, mărturisește femeia.

Vezi și POVESTEA EMOȚIONANTĂ A ALEXANDREI, O MIREASĂ CARE A FOST LA UN PAS DE MOARTE CHIAR ÎNAINTE SĂ SPUNĂ CEL MAI IMPORTANT ”DA!” DIN VIAȚA EI

Prietenul cel mai bun al soțului a venit și el în concediu

Totuși, povestea nu se termină aici. Femeia mărturisește că a fost pusă într-o situație extrem de bizară, în momentul în care a plecat în vacanță. Inițial, sejurul de trei zile ar fi trebuit să fie petrecut alături de soțul ei, însă, într-un final, s-a simțit „în plus”, după ce a fost invitat și Carl să li se alăture în călătorie.

”Ne planificasem o vacanță de 3 zile într-un alt stat. Am făcut o rezervare la hotel pentru două persoane. Nu am știut că soțul meu îl invitase și pe Carl cu noi, m-am supărat întrucât ne strica vacanța și pentru că nu am aflat decât în momentul în care ne-am dus să-l luăm cu mașina. Nu m-am simțit deloc bine când mi-a explicat că prietenul său era un văduv copleșit de durere, care avea nevoie de o vacanță. Problema care intervenise avea și legătură cu banii, întrucât Carl nu mai lucrase deloc de la moartea soției sale și din acest motiv nu își permitea să-și plătească și el o cameră”, a continuat femeia.

Vezi și POVESTEA TRISTĂ A FETEI CARE ÎI TRIMITEA SMS-URI TATĂLUI DECEDAT, ÎN FIECARE ZI. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ FIX 4 ANI

Femeia a fost pusă într-o situație bizară

Femeia continuă să povestească faptul că soțul ei a insistat să îl ia și pe Carl în vacanță, însă aceasta nu era de acord. În prima noapte când au ajuns la destinație, a adormit în cameră, iar, în momentul în care soțul ei și Carl au ajuns în dormitor, bărbatul a trezit-o pe partenera lui și i-a spus să doarmă pe saltea, și nu în pat.

„Soțul meu mi-a spus că trebuia să îl primim pe Carl în cameră cu noi, mie nu mi-a convenit deloc, dar el tot insista spunând că oricum vom fi aproape toată ziua pe plajă. În prima noapte petrecută acolo, dormeam când Carl și soțul meu s-au întors, iar acesta din urmă m-a trezit și mi-a zis că era nevoie să mă duc pe salteaua pe care o pusese pe jos ca să poată ocupa Carl patul. L-am întrebat dacă vorbea serios și el mi-a răspuns că nu era altă soluție, în condițiile în care Carl era oaspetele nostru și nu-l putea lăsa pe el să doarmă pe jos și, de asemenea, nici eu nu puteam împărți patul cu el”, a continuat ea.

Citește și ÎN 2000, UN BĂRBAT SINGUR A ADOPTAT UN BĂIEȚEL DIN CAMBODGIA. CÂND FIUL S-A FĂCUT MARE, TATĂL A AVUT UN ȘOC: PE CINE ADOPTASE, DE FAPT

Soțul a început să țipe la ea

Totul a culminat în momentul în care soțul ei a început să țipe, acuzând-o că este „irațională”. Atunci, femeia a părăsit hotelul și s-a întors acasă.

„I-am spus soțului meu că nu stabilisem așa ceva, iar el tot insista asupra ideii că prietenul său este văduv. Atunci l-am rugat pe Carl să iasă din cameră ca să mă pot îmbrăca și să plec acasă. Soțul meu a început să țipe la mine, mi-a zis că sunt irațională, dar mie nu mi-a păsat. Am părăsit hotelul și m-am întors acasă. Singura reacție a lui Carl a fost, când m-a văzut pregătindu-mă să plec, că am exagerat. După ce s-au întors și ei acasă, soțul meu a refuzat să vorbim despre ceea ce se întâmplase, dar nu a uitat să-mi amintească faptul că stricasem vacanța și că era dezgustat de reacția mea. Sunt de acord cu faptul că prietenul său suferă, poate că i-am stricat vacanța, dar nu aveam de unde să știu că venea cu noi”, a conchis femeia.

Citește și POVESTEA VIRGINEI DE 35 DE ANI CARE A RĂMAS GRAVIDĂ ȘI A NĂSCUT O FETIȚĂ PERFECT SĂNĂTOASĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT

Ce reacții a primit femeia, după ce și-a expus experiența

Mesajul femeii a devenit viral pe rețelele de socializare și a primit reacții.

”Niciun bărbat nu își roagă soția să doarmă pe jos când este vorba doar de un prieten și nici nu insistă să împartă patul cu acesta”, spune o persoană.

Altcineva i-a comentat: ”Nu ar fi de mirare dacă soțul ei și Carl ar reprezenta un „cuplu” și ea ar fi de fapt „a treia roată la căruță”. Din păcate pentru ea, este foarte clar că nu are parte de atât de multă afecțiune din partea soțului precum are Carl. Nu lăsa ca această poveste să continue!”.

Sursă foto: Pixabay

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...