INTERVIU cu Cristi Borcea: „Vreau sa iasa tot raul din mine”

Publicat: 09/01/2016 | 20:12
INTERVIU cu Cristi Borcea: „Vreau sa iasa tot raul din mine”

In urma cu cinci ani, fostul actionar al echipei Dinamo declara in cadrul unui interviu ca este foarte multumit de ce a realizat in viata, dar si de felul cum arata.

Subiectul cel mai recent care a zguduit din temelii lumea mondena este faptul ca Valentina Pelinel asteapta un copil cu Cristi Borcea. Au existat zvonuri ca cei doi ar avea o idila, insa nimeni nu spunea ca vor avea un bebelus impreuna, pentru ca Borcea este insurat.
Intr-un interviu acordat unei televiziuni in 2010, fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo a povestit cum reuseste sa aiba atat de mult succes la femei:

Valentina Pelinel

„Se stie ca-s doua categori de barbati pe lume: cei care recunosc si cei care nu. Eu ma incadrez in prima. La unele fac fata cu brio, la altele nu. Concurenta naste progresul (…) Constiinta vad noaptea, imi da tarcoale cand nu dorm. Atunci imi reprosez multe, ma gandesc la implicare, vreau sa iasa tot raul din mine. Nu-s un om perfect, dar nu mi-am batut joc de nimeni vreodata. In afara de Iisus, orice om minte. Am facut prea mult bine ca sa fiu linistit, dar am multe mustrari intime. Dusmanii ma sapa pentru ca sunt tanar, am 1,90, am bani si cate putin din toate celelalte. Fac sport si iubesc. In adolescenta eram un schilod care tragea de fiare, acum sunt un tip bine care trage de greutati.
Borcea este casatorit cu Alina, o femeie mult mai tanara decat el cu care are si doi copii. Insa, se pare mariajul lor nu este atat de linistit pentru ca Valentina Pelinel o sa il faca tatic. Vestea ca manechinul international ar astepta un copil a adus multa tristete in sufletele actualei sotii.

Oana Pascaru

 

Citește și...