Interviu fabulos cu cea mai noua specie de baiat de Dorobanti: “Viata lui Andrei Versace inseamna lux, stil si rafinament”

Publicat: 19/09/2013 | 00:48

In jungla zbucimata a Bucurestiului monden, in anul 2013 dupa Hristos, a mai aparut o specie: "inchipuitul baiat de bani gata". Un fel de homo sapiens bogatus falsus. Si nu e doar inchipuit, si ci autointitulat.

Isi spune Versace. Andrei Versace. La exterior, are haine scumpe, cu logo-uri tipatoare, ceasuri de lux si ochelari de soare chiar si pe intuneric. Se hraneste cu fructe de mare, icre negre si vita argentiniana, asezonate toate cu sampanie fina. In plus, se deplaseaza cu elicoptere, salupe si bolizi de sute de mii de euro. Si nimeni nu l-ar deranja in habitatul lui din Dorobanti, daca toate acestea ar fi…. reale! Care este adevarul despre viata fabuloasa a lui Versace, ne spune chiar el.

 

Andrei versace

Dupa buletin, e Andrei Parvan, insa preferinta pentru lux si etichete scumpe l-a facut sa-si spuna… Versace. Apropiatii nu se complica si ii spun simplu… Chioru’. Am putea sa-l numim, deci, Versace Chioru’, insa alaturarea nu l-ar flata pe defunctul designer italian. Ramanem, prin urmare, la Andrei Versace. Un tanar de 27 de ani care, la prima vedere, traieste o viata de… bastan.Asta seara, a iesit sa chefuiasca in club imbracat la patru ace.

Banii, spune el, ii vin de la “babaci” si din diverse “combinatii”.

Cu tot cu ceas si ochelari, Andrei spune ca are pe el 10.000 de euro
Cu tot cu ceas si ochelari, Andrei spune ca are pe el 10.000 de euro

“Ati fost voi amabili si am zis sa va dau eu un interviu. Am cuvintele in buzunar! Ce sa va spun….Viata lui Andrei Versace inseamna lux, stil si rafinament”, rezuma el intreaga sa filosofie de viata.

Versace e atent la tot si nu suporta sa poarte haine fara eticheta
Versace e atent la tot si nu suporta sa poarte haine fara eticheta

Si-a facut scoala prin lumea buna a Capitalei sau cel putin asta vrea sa se creada despre el. Posteaza o multime de poze pe contul lui din care reiese ca are masini de lux, elicopter, salupa pe Snagov si ca-si face vacantele in locatii exclusiviste.

Nu vrea sa faca comentarii legate de pozele pe care si le pune pe Facebook, ba langa un elicopter, ba langa masini scumpe: “Mai zboara omul cu elicopterul, mai merge cu metroul, se plimba cu autobuzul. chestii de-astea. Are mai putin importanta daca era al meu sau nu”.

Andrei poarta un ceas care, spune el, i-a atras multe invidii
Andrei poarta un ceas care, spune el, i-a atras multe invidii

Se zvoneste, insa, ca tanarul n-ar avea niciun chior in buzunar si ca tot luxul ar fi doar in mintea lui. Se aude ca Versace nu ar face altceva decat sa se aciueze pe la mesele celor cu stare, unde se fotografiaza cu sticle si trabucuri, iar apoi urca pozele pe facebook invitandu-si prietenii virtuali sa-i admire presupusa avutie. Versace le raspunde in acelasi stil arogant: “Multi isi doresc sa fie in locul meu dar e greu ca e costisitor”.

E drept, insa, ca opulenta lui Versace ia ochii fetelor din club, care trag la el mai ceva ca albinele de polen. Chiar si asa, momentan, nu are o iubita: “Foarte multe domnisoare roiesc in jurul meu, intr-adevar.M-am gandit si eu cum le seduc. Poate situatia mea materiala. Ca eu nu sunt vreun frumos. Oricum, am talent!”

Versace semneaza in fiecare weekend
Versace semneaza in fiecare weekend “condica” in cluburile care se respecta din Capitala. Sursa: Facebook

Si, mai ales, tupeu! Intr-o dimineata, Versace a dat un spectacol gratis in strada. A vrut sa le arate celor doua dudui care l-au escortat din club ca, desi era beat, era inca in stare sa urineze din picioare, asa ca si-a scos barbatia si si-a varsat preaplinul pe tufisuri. Distractia a fost imortalizata de cele doua spectatoare amuzate la culme de isprava “vestitului” Versace.

Cam asa decurge o noapte din viata lui Versace. Iar ziua, nu ii raman prea multe de facut presupusului baiat de bani gata: “Asta inseamna viata de barosan. Nu sunt tigan, sunt roman, doar am pielea alba”.

banner

A.L.
 

Citește și...