„Invazie” de măgari pe Strada Aviatorilor din Târgu Jiu. Proprietarul animalelor a fost sancționat

Publicat: 30/10/2019 | 12:59

O stradă din Târgu Jiu a fost „invadată”, marți, de… măgari. Proprietarul animalelor a fost găsit de polițiștii locali și amendat pentru că le-a lăsat libere. (VEZI ȘI: CATALIN MARUTA, NASUL UNUI CUPLU DE MAGARI)

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul liniștii și ordinii publice au sesizat, marți, că pe Strada Aviatorilor din municipiul Târgu Jiu se aflau mai multe animale nesupravegheate. În urma identificării proprietarului, agenții constatatori au aplicat o sancțiune contravențională bărbatului cu domiciliul în orașul Novaci, conform Legii nr. 61/1991 pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri.

Ce recomandă polițiștii locali

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu îşi desfăşoară activitatea în interesul comunităţii locale, exclusiv pe baza şi în executarea legii și recomandă cetățenilor care observă încălcări ale legislației, să apeleze numărul de telefon al dispeceratului instituției: 0253/225 434, astfel încât polițiștii locali să se deplaseze la fața locului în vederea luării măsurilor legale. (NU RATA: CRUZIME FARA MARGINI! DOI MAGARI, OBLIGATI SA PLONJEZE IN APA, DE LA SAPTE METRI INALTIME)

Citește și...