Acasă » Vedete » Ioana Ginghină încă nu l-a iertat pe Papadopol! De ce nu a avut parte când îi era nevastă și ce-i oferă actualul iubit: ”Am o viață agitată și…”

Ioana Ginghină încă nu l-a iertat pe Papadopol! De ce nu a avut parte când îi era nevastă și ce-i oferă actualul iubit: ”Am o viață agitată și…”

De: Loriana Dasoveanu 15/03/2024 | 14:32

Ioana Ginghină este o persoană sinceră și deschisă și mereu spune lucrurilor pe nume. Cu toate că a trecut prin momente mai puțin plăcute, fiind înșelată de tatăl copilului ei, vedeta a trecut peste. Și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Pitulice cu care s-a căsătorit în toamna anului trecut. Și, cum se spune că a treia încercare este mereu cu noroc, se pare asta i se întâmplă și actriței. Ioana Ginghină a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO în care a precizat cât de mult o ajută soțul ei, Cristi din toate punctele de vedere. De asemenea, actrița se simte eliberată de povara unei competiții pe care o simțea în mariajul trecut. 

Ioana Ginghină trecut prin trei mariaje, iar al treilea speră să fie cu noroc, cum se spune în popor. Vedeta a fost prima dată căsătorită cu actorul Daniel Tudorică, ulterior cu Alexandru Papadopol alături de care are și o fiica, Ruxandra. Dacă primele două mariaje au fost sortite eșecului, cel de-al treilea speră că va fi până la adânci bătrâneți. Ioana susține că simte un sprijin aparte de la Cristi Pitulice, bărbatul care i-a devenit soț în toamna anului trecut. Bărbatul o ajută atât în viața profesională, cât și cu fiica ei.

„Am o viață destul de agitată așa.  Muncesc mult la teatru, teatrul are un parteneriat cu liceenii și am și școala de teatru cu copiii. Din fericire am parte de ajutorul lui Cristi. El mă ajută cu Ruxi, dar și ea se ajută singură. Eu mai țin în frâu anumite lucruri în ceea ce o privește. În ceea ce privește partea de bussiness, Cristi mă ajută că se ocupă de treaba asta și cu partea de evenimente”, a spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină: „Este foarte greu să trăiești cu un actor!”

În plus, actrița a dezvăluit că traiul alături de un actor nu este cel mai plăcut, dimpotrivă. Lipsa unui program normal, nesiguranța financiară și orgoliul își spun cuvântul. Și, cum în mariajul trecut au existat aceste probleme, acum cu actualul partener nu mai există aceste probleme.

Ioana Ginghina spune de ce nu au funcționat căsniciile precendente
Ioana Ginghina spune de ce nu au funcționat căsniciile precendente

Este foarte greu să trăiești cu un actor pentru că unu la mână, au nevoie de atenție. Doi la mână, nu au un program normal. Noi nu avem un program la 17.00 suntem acasă. Noi avem o viață foarte nesigură din punct de vedere al programului. Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă prin prisma asta. De asta funcționează actor cu actor pentru că înțeleg situația, dar au nevoie amândoi de atenție. Și atunci este care pe care.  Cristi lucrează în turism, are evenimente, și nu are un program normat și înțelege ideea unui astfel de program care se schimbă de la o zi la alt și îmi dă și atenție”,  a spus actrița pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI:ALEXANDRU PAPADOPOL A PUS MÂNA PE TELEFON ȘI A SUNAT-O PE IOANA GINGHINĂ DUPĂ CE FEMEIA S-A RECĂSĂTORIT. I-A URAT „CASĂ DE PIATRĂ”, DAR CONVERSAȚIA A LUAT O ALTĂ TURNURĂ)

Ce strategie a avut vedeta pentru a-și asigura traiul: „Există perioade în care actorii nu fac niciun ban”

Ioana Ginghină recunoaște că meseria de actor este destul de nesigură și din punct de vedere financiar. Din acest motiv, majoritatea colegilor săi au abandonat meseria și s-au reorientat. „Există perioade în care actorii nu fac niciun ban. Să știi că foarte mulți actori cedează în jurul vârstei de 30 de ani. De la mine din clasă am rămas două fete care mai facem meseria. Ca femeie la 30 de ani, vrei să te așezi la casa ta. Această nesiguranță de a avea azi bani, mâine nu, te face să te reorientezi” , a declarat vedeta.

Întrebată cum a reușit în toți acești ani în meseria de actor, având în vedere fluctuațiile pieței, dar și unele proiecte de scurtă durată, Ioana a dezvăluit că a avut mereu un plan financiar. Vedeta este foarte disciplinată și nu s-a încumetat niciodată să facă credite sau să ia lucruri în rate.

„Eu sunt actriță la Teatrul Ion Creangă și am un salariu. Contează foarte mult să fii disciplinat. Eu nu am rate la casă, nu am rate la nimic. Tot ce am făcut, am făcut cu banii jos. Nu am stresul că am rate. Tot ce câștig sunt banii pe care trebuie să îi folosim de zi cu zi. Sunt foarte disciplinată, mă trezesc la 6.30 zilnic ca să le fac pe toate și contează mult treaba asta”. În ceea ce o privește pe fiica ei și a lui Alexandru Papadopol, vedeta susține că nu îi impune să facă o anumită meserie: „Eu îmi doresc pentru Ruxi să fie sănătoasă și fericită, atât”.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, țeapă de ziua femeii?! Ce au pățit: „Nu mi-a priit deloc”

Ioana Ginghină fericită că are parte de toată atenția și sprijinul soțului ei, Cristi Pitulice
Ioana Ginghină fericită că are parte de toată atenția și sprijinul soțului ei, Cristi Pitulice

(VEZI ȘI: CUM ÎŞI PERMITE FIICA IOANEI GINGHINĂ SĂ MÂNÂNCE ÎN FIECARE ZI ÎN ORAŞ, LA DOAR 15 ANI: „M-A TERMINAT PSIHIC ŞI FINANCIAR”)

„Mi-a priit vacanța din Thailanda, dar cea de la munte nu mi-a priit deloc.Am avut parte de o cazare mai puțin prietenoasă, m-a scos din Feng Shui. Arăta pe site-uri cazarea altfel decât în realitate. Era ceva gen conac și avea și resorturi și noi am ales să mergem la conac tocmai că ne-am gîndit că va fi mai bine. Nu am vrut să fie copii, voiam liniște și nu am avut parte de ea. Se urla, se țipa. Mi-am învățat lecția, o să merg doar la adults only ca nu mai fie probleme.Am vrut cu balcon și nu era decât unul foarte mic și nu puteai să stai acolo. Nu știu cât a fost paguba pentru că a fost un cadou din partea lui Cristi de ziua femeii. Pe mine m-a întrebat dacă este ok, mi-a trimis doar pozele, și eu am spus da”, a spus Ioana Ginghină pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...