Iohannis, invitat de un profesor sa faca SCHIMB imobiliar: Sase case in Sibiu pe un apartament in Bucuresti

Publicat: 23/09/2014 | 16:24
Iohannis, invitat de un profesor sa faca SCHIMB imobiliar: Sase case in Sibiu pe un apartament in Bucuresti

Pe Internet au aparut anunturi care ironizeaza si in acelaşi timp condamna ultimele declaratii ale lui Klaus Iohannis referitoare la cele sase case ale sale.

Se pare ca aceste case ar valora, împreună, cât un apartament în Bucureşti.„Sunt şase locuinţe, dar ele toate la un loc sunt cât un apartament în Bucureşti”, a declarat Johannis, într-o apariţie TV. Afirmaţia a atras multe comentarii, iar Marian Simion, un profesor de limba romana din Bucuresti, a postat un anunt pe doua site-uri de anunturi imobiliare in care s-a aratat interesat de un schimb de case intre el si o persoana din Sibiu care are 6 case. Profesorul de romana se arata dispus sa schimbe apartamentul cu trei camere pe care il detine in zona Berceni din Bucuresti cu şase case în Sibiu.

Iohannis

„Rog proprietarul din Sibiu la multa seriozitate, pentru ca oricum se va muta in Bucuresti daca va castiga prezidentialele (metrou Piata Sudului, schimb Unirii – max 20 min pana la Cotroceni!)”, arata Marian in mesajul postat online. „Rog ca schimbul sa aiba loc cat mai repede, pentru ca proprietarul din Sibiu sa-si demonstreze vorbele spuse la TV: „Toate cele 6 locuinte pe care le am valoreaza cat un apartament de Bucuresti”. In cazul in care ma va refuza, inseamna ca domnul proprietar de 6 case din Sibiu MINTE!”, subliniaza profesorul de limba romana.

Citeste si

Dezvaluire BOMBA despre Klaus Iohannis: „Este o mita mascata. Poate sa ma dea in judecata”

Klaus Iohannis forteaza nota, dar ignora ca legea nu este de partea lui! Ce INCURCATURA a facut azi: „Nu doresc sa plec de aici”

I-a oferit un bonus

Acesta s-a aratat generos fata de declaratiile lui Klaus Iohannis, sustinand ca ii va oferi un bonus, in cazul in care va reactiona rapid la anunt. Acesta a anuntat ca da la schimb apartamentul complet mobilat si utilat „pentru a fi echitabil schimbul, iar dl. din Sibiu sa nu creada ca este mintit in fata de un profesor de lb. romana din Bucuresti”.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020