Ion Petrisor, maestrul smecheriilor la magazinele de etnobotanice! Clientii bagau bani pentru pacanele, dar primeau droguri

Publicat: 25/12/2012 | 14:21
Ion Petrisor, maestrul smecheriilor la magazinele de etnobotanice! Clientii bagau bani pentru pacanele, dar primeau droguri

Cunoscutul impresar de manele si organizator al concursului Miss Piranda a fost retinut, in ajunuluIon Petrisor nu este la prima abatere de acest fel, el fiind implicat de ani intregi in afacerile cu etnobotanice.

In iunie, la unul dintre magazinele controlate de acesta, politia a descins in forta pentru a vedea ce tip de comert se desfasoara inauntru. Se pare insa ca actiunea pregatita de organele de ordine fusese anuntata, oamenii legii negasind nimic in neregula la momentul respectiv, desi s-au verificat cu atentie si toate documentele contabile ale firmei.

In alte randuri, in momentul efectuarii decinderilor, oamenii legii au gasit magazinele lui Ion Petrisor inchise, mai arata sursele noastre. In urma actiunii din iunie 2012, Paul Iova, organizatorul concursului „Miss Piranda”, a fost cercetat de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3, insa nu s-a inceput urmarirea penala pe numele sau.

Vezi aici mai multe detalii despre acea actiune

Cunoscut in lumea interlopa sub numele de „Ion Petrisor”, barbatul a avut, in ultimii ani, nenumarate probleme cu legea si a fost arestat preventiv de mai multe ori. Cu politistii mereu pe urme, „Ion Petrisor” s-a folosit de legile permisive si a infiintat, in sectorul 3, mai multe „magazine de vise”. Unul dintre acestea a fost inchis de anchetatori, care au descins inauntru si au verificat documentele contabile ale societatii comerciale. Potrivit unor surse judiciare, organizatorul „Miss Piranda” ar mai detine doua astfel de magazine, dintre care unul functioneaza chiar intre liceele „Decebal” si „Elie Radu”. Paul Iova a mai fost cercetat pentru furt, trafic de droguri si trafic de tigari.

Usa magazin

(Foto: ziarulring.ro)

Unul dintre fostii clienti de la un magazin detinut de Ion Petrisor in zona Pietei Bobocica, mai exact pe strada Eterului, a povestit intr-un mail trimis pe pont@cancan.ro la ce tehnici apela celebrul impresar pentru a-si acoperi urmele: „Mergeam la sala de jocuri, iar baiatul care avea grija de locul ala ne spunea: „Pune-te frate la un aparat, baga cati bani vrei si eu iti aduc PUR sau ce tip de droguri vrei. In felul asta, daca cineva banuia ceva, nu se vedea nimic. Ei isi luau apoi banii din aparate si eu plecam cu punga”. Ulterior, dupa ce a fost nevoit sa inchida aparatele, intrucat s-au gasit nereguli la regimul jocurilor de noroc, au inceput sa vanda la geam. „De magazin se ocupa un verisor al lui Ion Petrisor, era un om apropiat impresarului, el venea rar pe acolo, ca sa nu-l miroasa politia”, a mai povestit fostul client pentru CANCAN.ro.

La mijlocul lunii decembrie, politiin urma unei serii de actiuni mediatice a Politiei Locale Sector 3, in colaborare cu reprezentantii presei, magazinul de pe strada Eterului a fost inchis, insa se pare ca „baietii” lui Ion Petrisor si-au vazut mai departe de treaba, ei vanzand droguri „legale” dintr-un Matiz care era vazut non-stop printre blocurile din zona. „Aveau un telefon cu cartela, numarul era dat din gura in gura de la consumator la consumator, ca noi ne stim intre noi, si veneau si ne dadeau la scara blocului”, mai spune sursa noastra.

Catalina David

Citește și...