Ion Talent, tatal lui Pepe, a avut scandal acasa dupa ce a dezvaluit ca mai are un copil: „M-am certat aseara cu Tatiana”

Publicat: 28/03/2013 | 22:38

Ion Talen, tatal lui Pepe, a vorbit in aceasta seara la emisiunea CanCan Tv, difuzata de luni pana joi, de la ora 22:00, la Acasa Tv, unde a vorbit despre viata sa.

„M-am culcat tarziu aseara, am fost la spital la fata mea, la Loredana. V-am promis aseara si sunt foarte consecvent. Am spus ca nu mai vorbesc despre acest subiect. M-am certat aseara cu Tatiana. Stia, dar nu ii place sa se faca valva”, a declarat Ion Talent.

Ion Talen

Mai mult, Ion Pascu spune ca a plans in perioada in care a fost certat cu fiul sau, Pepe: „A fost in perioada aia neagra cand eram certat cu Pepe. Am stat la un sprit cu fratele meu, Tociu, si i-am povestit tot”.

Ion Talen

Romica Tociu si-a amintit de acea seara emotionanta: „Mi-a spus Ion ca melodia ‘Mama’ a lui Pepe are versurile scrise de el. Atunci i-am spus chelnerului sa bage melodia respectiva si am plans amandoi”.

Ion Talen

Cat despre perioada in care fiul sau a avut o relatie cu Oana Zavoranu, Ion Talent spune ca a trait o trauma in acele vremuri.

„Si atunci era tot copilul meu si a fost o trauma pentru mine toata perioada asta”, a mai spus tatal artistului.

Ionut Chiperi

Citește și...