Ionel Ganea face orice sacrificiu pentru a-si salva casnicia! Vezi aici de ce este in stare fotbalistul pentru a-si vedea sotia!

Publicat: 05/03/2013 | 22:30

Ionel Ganea si sotia sa au fost de multe ori la un pas de divort, insa au decis de fiecare data sa isi mai acorde o sansa. Pentru ca acum locuieste la Cluj, fostul fotbalist face saptamanal naveta la Bucuresti, pentru a nu-si neglija sotia si copiii.

Ionel Ganea

Acuzat deseori de excese de violenta atat pe terenul de fotbal, cat si in viata privata, Ionel Ganea pare ca s-a dat in sfarsit pe brazda. De cand este antrenorul echipei U Cluj, fostul international a devenit un om cald si echilibrat, care nu se mai pierde firea cu una cu doua.

Ionel Ganea

Lucrurile par sa stea mai bine pentru Ganea si in mariajul cu sotia lui, Dana, pentru care este capabil de orice sacrificiu. Pentru a-si vedea familia, “Ganezul” strabate 450 de kilometri saptamanal intre Bucuresti si Cluj. In acest weekend, internationalul roman a fost fotografiat de paparazzii CANCAN intr-un mall din Capitala, alaturi de sotie si de cativa prieteni. Vesel si relaxat, Ganea a petrecut cateva ore bune intr-o cafenea, alaturi de amicii sai.

Ionel Ganea

Fotbalistul nu se poate bucura prea mult de familie, deoarece trebuie sa se intoarca la Cluj, pentru a-si antrena echipa.
 

Claudia Balan

Citește și...