Ipoteză amoroasă halucinantă! Socrul-miliardar a pus ochii pe sexoasa GHENEA!

Publicat: 26/06/2016 | 23:39

V-am povestit despre noul prieten al Mădălinei Ghenea, un pic cam prea tânărul Matei Stratan. Apoi v-am povestit despre ”Dan Juan” Stratan, tatăl său, care a înşirat femeile celebre pe degete. Şi acum o BOMBĂ, lansată de surse din cadrul unui serviciu special de informaţii: dacă Mădălina Ghenea nu este, de fapt, prietena lui Matei Stratan, ci a tatălui acestuia?!

Nu ar fi deloc puţine indiciile care conduc spre teoria că tot descurcăreţul Dan Stratan este cel care încearcă să-i intre în graţii Mădălinei, folosindu-l, drept înaintare şi faţadă, pe fiul său, că deh, tânărul dă mai bine în pozele de paparazzi şi nici nu-i bate DNA-ul obrazul dacă se afişează în presă.

Suspiciunea nr. 1: prea crud pentru o iubită atât de pretenţioasă

În primul rând, Mădălina şi Matei au aceeaşi vârstă. Să fie cea mai frumoasă femeie din România vrăjită de un puşti (fie el şi de bani gata) care nici măcar n-a împlinit 30 de ani? Slabe şanse. În fond, bărbaţii, şi nu puţini,  din viaţa Mădălinei au fost toţi ceva mai maturi, mulţi celebrii internaţional, genul care ştiu să se poarte cu o femeie, să o protejeze şi să o facă să se simtă specială. Totodată au fost bărbaţi doriţi de miliarde de femei la nivel mondial ( Di Caprio, Butler etc.).

Suspiciunea nr. 2: prestator, nu beneficiar

În filmuleţul postat de Mădălina Ghenea pe contul de Instagram îl putem vedea, într-adevăr, pe Matei Stratan (juniorul) cântându-i la pian ”Sonata lunii” Mădălinei. Totuşi, Mădălina este la ceva distanţă (în nici un caz în poala juniorului sau pe pian, ca-n filmele cu Marilyn), iar atitudinea lui Matei, cu cămaşa aia scrobită şi poziţia băţoasă a corpului, pare a fi mai degrabă aceea a unui lăutar romantic care încearcă să întreţină atmosfera pentru doi îndrăgostiţi, nicidecum aceea relaxată a unui bărbat care îi cântă iubitei. Practic, doar un şervet pe antebraţ şi o tavă îi mai lipseau lui Matei ca să i se comande şi două cafele, un parfum de pe parfumeria.ro, o şampanie şi nota, vă rog!

Să nu fi fost Mădălina singură, în spatele camerei, în timp ce filma această scenă? Din informaţiile noastre, Dan Stratan merge deseori la vila din Toscana, iar şansele ca fiul său să fi primit cheile pentru a merge singur la ”casa aia bună, din Italia” sunt foarte reduse, fiind “teatrul de operaţiuni” al adevăratului creier al afacerilor lui Sorin Ovidiu Vântu.

Suspiciunea nr. 3: după casă, bătrânul a aruncat la bătaie şi iahtul personal

Socrul ar fi pus ochii pe Mădălina Ghenea
Socrul ar fi pus ochii pe Mădălina Ghenea

Mai mult, locul unde iubirea dintre Mădălina şi Stratan (nu precizăm, deocamdată, care dintre ei) s-ar fi consumat pentru prima oară în sensul ei biblic şi pornografic a fost un superb iaht, despre care se spune că ar fi costat 8 milioane de euro. Proprietate a cui credeţi? Exact, a lui Dan Stratan, nicidecum a lui Matei.

Sigur, la final, rămâne şi varianta ca Matei şi Dan Stratan să o împartă ”frăţeşte” (adică „tată-fieşte”, de fapt) pe Mădălina, lucru mai greu de crezut totuşi.

Ana Manole

Citește și...