Ipoteza halucinanta in cazul mortii si a testamentului lui Sergiu Nicolaescu! Se speculeaza ca sotia maestrului….

Publicat: 05/06/2014 | 17:28
Ipoteza halucinanta in cazul mortii si a testamentului lui Sergiu Nicolaescu! Se speculeaza ca sotia maestrului….

Este oficial! In aceasta dimineata a inceput procesul dintre sotia si sora regretatului Sergiu Nicolaescu. Au mers doar avocatii ambelor parti, care au scos pe masa cele mai puternice arme. "Razboiul " dintre cele doua este unul aprig si de durata.

 

La inceputul anului trecut, cinematografia romaneasca se cutremura! Marele regizor Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi, din cauza unor complicatii medicale. In urma sa a ramas un testament, prin care toata averea sa ii ramanea sotiei, Dana Nicolaescu.

iolanda nicolaescu

Sora marelui regizor considera ca actul este un fals, deoarece nu poate concepe ca Sergiu Nicolaescu sa fi uitat de ea, in conditiile in care erau extrem de apropiati. Astfel, aceasta a intentat proces, la judecatoria sectorului 3, unde spera sa obtina anularea testamentului. Primul termen de judecata a avut loc chiar in aceasta dimineata, iar avocatii ambelor parti si-au sustinut punctul de vedere.

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

“La proces, au fost doar avocatii, care si-au facut pledoaria. Am explicat instantei ca vrem sa anulam testamentul, pentru ca a fost incalcat. Sergiu a spus clar ca vrea sa fie inmormantat crestineste, ori Dana l-a incinerat, din motive doar de ea stiute. Asa ca actul ar trebui sa fie nul, sa se anuleze. Vom vedea ce va fi”, a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru CANCAN.ro.

Isi va dona averea unui camin de batrani

iolanda nicolaescu

Iolanda are deja 87 de ani si stie ca nu se putea bucura prea mult de bani, chiar daca va castiga procesul intentat cumnatei sale. Tocmai de aceea, femeia stie deja ce va face cu bani:. “Voi face un testament, ca dupa ce nu voi mai fi, averea sa fie donata. Jumatate unui camin de batrani si cealalta jumatate unui orfelinat de copii. Sunt foarte multi oameni sarmani care au nevoie de ajutor si vreau sa fac acest lucru pentru ei. Voi imparti averea celor saraci”, ne-a mai spus Iolanda Nicolaescu.

CITESTE SI

E oficial! Dana si Iolanda Nicolaescu incep lupta pentru avere! Ce arme scoate sora regizorului chiar inainte de proces!

Premonitie macabra a lui Sergiu Nicolaescu! Ce sustine sora regizorului ca urma sa se intample cu o saptamana inainte sa moara!

Sufletul maestrului nu-si gaseste linistea! La un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, sora si sotia lui sunt tot la cutite

Este grav bolnava dar ii este teama de operatie

iolanda nicolaescu

Iolanda Nicolaescu sufera de multi ani de reumatism si are si mari probleme cu circulatia. Ia zilnic un pumn de pastille, insa durerile nu-I dau pace, asa ca ar avea nevoie de o interventie chirurgicala. “Ma dor genunchii foarte tare, de multe ori nici nu pot dormi din cauza asta. Iau foarte multe pastile, dar degeaba. Sunt naturale si dureaza pana isi fac efectul. Totusi, important este ca m-a tinut Dumnezeu cu mintea intreaga, caci sunt multi plecati cu sorcova. Ar trebui sa ma operez, dar imi este foarte frica. Am auzit de multe cazuri in care cei operati de asa ceva au murit in timpul interventiei”, ne-a mai spus ea.
 

F. Coman