Irina Loghin şi-a deschis sufletul, la aproape 80 de ani, şi a făcut mărturisiri într-un interviu acordat regretatului Aurelian Preda, în care recunoaşte că nu a cunoscut adevărata iubire. Artista a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Benone  Sinulescu, dar şi despre Ion Dolănescu.

Eu nu am cunoscut marea iubire. S-a spus ca m-am iubit cu Benone Sinulescu, insa am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe sotul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea (n.r. sotul artistei) a fost primul si unicul meu barbat cu acte. Eu la 27 de ani eram domnisoara, iar sotul meu a fost primul meu barbat. Trebuie insa sa recunosc ca nu am fost indragostita nebuneste. Eu eram mai inalta ca el, iar la nunta, in biserica, pe Cernea l-am urcat pe o ladita”, a povestit Irina Loghin. 

Cântăreaţa de muzică populară a povestit şi despre Ion Dolănescu, un alt artist despre care s-a spus că ar fi o relaţie de iubire.Toata lumea zicea ca noi doi suntem impreuna, insa nu a fost asa. El era indragostit de mine, mi-a scris doua scrisori de dragoste pe care le am si acum intr-o cutie unde pastrez amintirile. Cand l-am cunoscut, era militar in termen si a venit la ansamblu imbracat asa. Dupa ce am devenit colegi imi spunea “Regina, a mai povestit Irina Loghin.

Citeste despre:irina loghin, irina loghin casatorie, irina loghin iubire, irina loghin relatie


Share On Facebook