Irinel s-a jucat cu focul si s-a ars

Publicat: 09/04/2011 | 00:00
Irinel s-a jucat cu focul si s-a ars
CANCAN a intrat in posesia motivarii care a stat la baza deciziei de incredintare a Irinei mamei sale. Judecatorii au decis ca micuta sa fie crescuta de Monica, cel putin temporar, dupa ce Irinel si-a dus fiica intr-un bar, unde a tinut-o vreme de sase ore.

„Edificator este, in ceea ce priveste faptul ca Irinel Columbeanu nu este in masura sa se ocupe singur de cresterea si educarea minorei, ca la 1 martie 2011, dupa ce a luat fetita de la gradinita, a tinut-o mai bine de sase ore intr-un bar din Bucuresti”, arata in motivare magistratii. Ei nu au fost impresionati de averea omului de afaceri, considerand ca Irina trebuie sa ramana alaturi de mama si bunica ei cu care a crescut pana acum.Monica Columbeanu a demonstrat pe parcursul judecarii recursului ca are conditii locative si, de asemenea, a facut dovada detinerii unor venituri salariale care ii ofera statutul si independenta financiara necesare ingrijirii, cresterii si educarii copilului.Cu toate acestea, Monica nu a reusit nici pana acum sa-si ia fata de la Izvorani. Avocatii ei incearca executarea sentintei de incredintare si au depus vineri toate documentele necesare la Tribunalul Bucuresti. Din nefericire pentru ea, un raspuns final la cererea avocatilor il va primi cel mai probabil marti. Din aceasta cauza, vedeta sufera cumplit si nu stie ce sa mai faca pentru a-si vedea fiica cat mai repede. Vineri, Monica l-a sunat incontinuu pe Irinel, insa acesta nu i-a raspuns la telefon. A vrut sa bata din nou drumul la Izvorani, dar prietenii ei au oprit-o si au sfatuit-o sa mai aiba rabdare.Irinel Columbeanu: „Voi lupta pana la capat”

Imediat dupa ce a intrat in posesia motivarii trimisa de catre instanta de recurs, Irinel Columbeanu a remis presei un comunicat prin care a atacat virulent judecatorii, sotia si metodele acesteia prin care a obtinut, pana acum doar legal nu si faptic, custodia Irinei. In schimb, miliardarul de la Izvorani nu spune nici un cuvant despre „sechestrarea” fiicei sale in vila de pe malul lacului Snagov.

„Sunt socat de continutul Deciziei Tribunalului prin care Monica Columbeanu a castigat custodia copilului, Decizie in care instanta si-a permis sa analizeze recursul

Citește și...