Israela e minciuna pe langa ea! Regina caselor de amanet a divortat si si-a tras o brigada de pustani!

Publicat: 05/07/2014 | 16:06
Israela e minciuna pe langa ea! Regina caselor de amanet a divortat si si-a tras o brigada de pustani!

Desi nu mai este la prima tinerete, Silvia Jabri, fosta "regina" a amanetelor din Ardeal, a gasit o metoda de a se distra, care le va face invidioase pe multe femei de varsta ei!

Una dintre cele mai bune prietene ale Kingai Sebestyen, presupusa amanta a sotului Nicoletei Luciu, a dat lovitura intr-o afacere din care nu-si imagina niciodata ca va face atatia bani. Silvia Jabri, supranumita pana nu de mult “regina amanetelor”, a divortat de sirianul care controleaza afaceri in acest domeniu si si-a gasit fericirea intr-o alta ocupatie care nu doar ca o face sa arate mult mai bine, dar in care pare ca are si lipici la barbati mai tineri.

Silvia se distreaza de minune cu barbatii mai tineri decat ea

Frumoasa blonda a fost dintotdeauna pasionata de sport, iar acum a devenit instructor de zumba cu acte in regula. Asta dupa un episode destul de neplacut, cand a dat un test de instructor pentru una dintre cele mai exclusiviste sali de fitness din Timisoara, insa l-a picat… cu brio!

Frumoasa blonda castiga o avere din cursurile de zumba

O ambitie… de milioane

Silvia l-a suspectat atunci pe fostul sot ca i-a pus bete-n roate, dar si pe o fosta colega care s-a simtit mai tot timpul concurata la zumba.

Frumoasa blonda castiga o avere din cursurile de zumba

In conditiile astea, Silvia, care printre altele este si verisoara lui Andrei Gheorghe, si-a propus sa investeasca bani in cateva Sali de zumba, pentru a „confisca” toata clientela de calitate din salile de fitness din oras. Si a reusit!

Silvia Jabri a fost supranumita regina caselor de amanet

Blonda, care se apropie de 50 de ani, si care are un tonus de invidiat, are sute de cursanti care asteapta sa le „slefuiasca” muschii. O alta parte buna a noii afaceri pe care a inceput-o Silvia, o reprezinta si faptul ca in cercul ei de prieteni si-au facut loc si barbati tineri, muschiulosi, care o apreciaza. Cum este si noul ei iubit, alaturi de care petrece vacante de vis in tot feluri de locuri exotice.

Silvia se distreaza de minune cu barbatii mai tineri decat ea

(M.A.)
 

Citește și...