Istoria necunoscuta din spatele dosarelor lui Adrian Nastase. Fostul premier pregateste dezvaluiri-bomba despre „razboiul” cu DNA

Publicat: 14/04/2012 | 00:00
Judecatorii l-au achitat, in urma cu doua saptamani, pe fostul premier Adrian Nastase, pentru infractiunea de luare de mita in dosarul Zambaccian. Desi a fost disecat ani intregi in presa, cazul prezinta inca multe necunoscute publicului larg, amanunte pe care Nastase promite sa le lamureasca in perioada urmatoare.

„Oricine examineaza dosarele Zambaccian, „Trofeul Calitatii” si „Matusa Tamara” intelege ca am fost pus sub acuzare pe baza unor inventii strigatoare la cer, care erau sustinute prin dovezi fabricate si santaj, ca si printr-o campanie publica de demonizare a mea cu ajutorul calomniilor si minciunilor – toate concepute si ordonate de catre procurori”, explica fostul prim-ministru pe siteul codulzambaccian.ro.

Cititorilor li se promite ca, in urmatoarele saptamani, vor gasi dezvaluiri legate de dovezile „fabricate” de procurorii DNA impotriva fostului premier, inclusiv despre bancnotele de 100 de dolari prezentate instantei drept corp delict al infractiunii comise de Nastase, bani pe care acesta i-ar fi inmanat unei alte persoane implicate.

„Dar o simpla examinare a numerelor lor de serie dovedeste ca o mare parte a bancnotelor fusese tiparita mult dupa perioada in care DNA afirma ca a fost comisa

Citește și...