Iubita fostului sef CARE Romania l-a parasit pentru altul, dupa ce a cheltuit banii companiei cu ea!

Publicat: 09/12/2015 | 01:26

Incurcate sunt itele triunghiului amoros Oana Marica-Gad Renert-Radu Frincu si greu le-au descalcit anchetatorii care l-au cercetat pe cel din urma, fost sef al companiei de stat CARE Romania, acuzat ca a "spart" banii societatatii cu focoasa bruneta.

Dupa ce afaceristul Radu Frincu a cheltuit o avere cu Oana si a ajuns si in atentia autoritatilor pentru ca ar fi folosit inclusiv bani din vistieria companiei de stat pe care o conducea (CARE – „Compania de Asigurari-Reasigurari Exim”) pentru a o intretine, iata ca bruneta l-a lasat cu buza umflata!

Oana Marica s-a distrat, weekend-ul trecut, cu medicul estetician Gad Renert, in clubul Loft din Capitala, unde se afla si Radu Frincu. Seara a fost una cu palpitatii pentru cei care au format acest trio amoros.

A facut-o patroana de salon de fite

Oana Marica are doua saloane in Capitala
Oana Marica are doua saloane in Capitala

Pana nu demult, Oana Marica era vesnica iubita a milionarului Radu Frincu, insa cei doi s-au despartit de curand, iar tanara s-a afisat la bratul altui barbat destul de celebru si el in lumea mondena din Capitala. Problema este ca medicul estetician Gad Renert are o relatie de cativa ani buni cu Alice Tincu, iar impreuna au un baietel de cinci ani.

Medicul estetician are o relatie de cativa ani cu Adela Terci impreuna cu care are si un baietel
Medicul estetician are o relatie de cativa ani cu Adela Terci impreuna cu care are si un baietel

Oana Marica si medicul vedetelor au fost mai toata saptamana trecuta impreuna, insa nu e primul eveniment la care sunt pozati la brat. Tanara a fost prezenta si la inaugurarea clinicii de estetica din Dorobanti stapanita de Gad Renert, unde, culmea, a fost adusa cu un Ferrari tocmai de Radu Fricu. Incalcita povestea acestui trio amoros, care sigur va atrage interesul cunoscutilor din lumea buna a Bucurestiului.

Oana Marica i-a facut ochi dulci din prima seara lui Gar Renert, chiar daca de fata a fost si sotia lui. La eveniment, ea a purtat o tinuta de peste 10 mii de euro. Numai geanta Hermes e vreo 5.000 de euro. Sa nu mai zicem de blana, pantofi si pantalonii leopard
Oana Marica i-a facut ochi dulci din prima seara lui Gar Renert, chiar daca de fata a fost si sotia lui. La eveniment, ea a purtat o tinuta de peste 10 mii de euro. Numai geanta Hermes e vreo 5.000 de euro. Sa nu mai zicem de blana, pantofi si pantalonii leopard

Oana Marica a confirmat pentru CANCAN.ro ca relatia ei cu Radu Frincu s-a incheiat dupa patru ani, precizand ca este prietena cu medicul Gad Renert, caruia i-a fost alaturi la cateva evenimente.

Asadar, dupa ce s-au distrat impreuna la „Bucharest Fashion Week”, Oana Marica si medicul au dat o tura si prin clubul Loft, unde se afla si Radu Frincu. Sub privirile fostului iubit gelos, tanara si barbatul s-au distrat, au dansat si s-au bucurat intreaga seara de atentie. La final, dupa ce cheful s-a terminat, medicul Gad Renert a condus-o pe Oana in masina, a urcat alaturi de ea, insa ulterior s-a dat jos. In acest timp, potrivit informatiilor CANCAN.ro, afaceristul Frincu a turat masina, un Ferrari de ultima generatie, chiar in fata lor si a plecat in tromba.

Oana Marica este un fotomodel renumit in Romania
Oana Marica este un fotomodel renumit in Romania

Cadouri scumpe si rasfat peste hotare

Oana-Maria Marica a devenit cunoscuta dupa ce a fost incoronata Miss Turism in 2010, iar, de dragul ei, Radu Fricu a cheltuit din banii detinuti de Compania de Asigurari-Reasigurari Exim Romania (CARE Romania). Astfel, in urma unei anchete, in deconturile lui Frincu au fost urmatoarele: o excursie la Ibiza, care a scos din fondurile CARE suma de 2.372 de lei si s-a desfasurat in perioada 17-20 august 2012.

De asemenea, Oana Marica a beneficiat de plata transportului aerian la clasa business pe rutele:

Bucuresti – Roma si retur (in perioada 31.08 -02.09.2013);
Bucureşti – Cluj Napoca si retur (in perioada 29.06 – 01.07.2012);
Roma – Otopeni (in data de 08.07.2012);
Bucuresti – Londra si retur (in perioada 19 – 22.07.2012);
Bucuresti – Zürich – Valencia si retur (in perioada 16 – 17,01.2013);
Bucuresti – Zürich – Milano si retur (în perioada 11 – 13.02.2013), toate zboorurile fiind acoperite din fondurile CARE.

In urma controlului efectuat la CARE Romania s-a constatat, printre altele, ca in perioada in care Radu Frincu a detinut calitatea de presedinte al directoratului Companiei ‘CARE România’ S.A. – intre 19.05.2010 si 08.07.2013 – compania cu capital majoritar de stat a intregistrat ‘o pierdere cumulata in suma de 23.464.867 lei’. In sarcina lui Francu s-a retinut si faptul ca acesta a devenit proprietar al unui autoturism marca BENTLEY, model Continental GTC, in timpul mandatului de presedinte al directoratului Companiei CARE Romania’ S.A., dar nu a depus declaratia de avere.

De asemenea, anul trecut, in raportul Corpului de Control al premierului privind CARE Romania se precizeaza ca Radu Frincu si Marius Constantin Banu – membru al directoratului ‘CARE România’ S.A. in perioada 16.07.2010 – 08.07.2013 – ‘au utilizat sume importante din fondurile companiei, in cuantum total de 831.177,85 lei şi 53.173,43 euro, in interes personal ori pentru alte persoane din afara companiei’. Frincu si Banu ‘si-au decontat din fondurile companiei contravaloarea unor sejururi efectuate impreuna cu familia sau cu alte persoane in strainatate in cuantum de 65.895,15 lei si 31.663,43 euro’, intre destinatiile alese de acestia ca ‘deplasari’ inspectorii guvernamentali mentionand Ibiza, Cannes si Paris.

De asemenea, in raportul Corpului de Control se arata ca din fondurile companiei Radu Frincu a achitat mai multe obiecte si haine de lux, printre care ‘bijuterii, ceas Cartier, telefon Vertu si un Roller bal’.

Larisa Ciuta

Citește și...