Iubita lui Cătălin Botezatu, internată într-un spital din Paris. Ce a pățit Monica Hill

Publicat: 26/09/2018 | 20:55

Monica Hill și partenerul ei de viață, Cătălin Botezatu, au tras o spaimă cumplită în timp ce se aflau în Paris, orașul îndrăgostiților. Prezentă aici ca să își onoreze contractele, frumoasei vedete i s-a făcut rău și a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au băgat-o imediat pe perfuzii.

Citește și: Iubita lui Cătălin Botezatu, surprinsă în tandrețuri cu un tânăr sexy. Poza edificatoare “a scăpat” pe Internet

Iubita lui Cătălin Botezatu, internată într-un spital din Paris. Ce a pățit Monica Hill

După ce a fost pusă pe picioare de tratamentul administrat de medicii francezi, Monica Hill s-a filmat pe patul de spital, iar pe imagini a scris un mesaj în limba engleză: “Bye, Paris (n.r.: La revedere, Paris)”, însoțit de un emoticon în formă de inimă roșie ruptă pe jumătate. Ea nu a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii, însă, în unele poze, se observă că încă mai poartă bandaj pe mâna în care a avut perfuzia. De altfel, potrivit celor mai recente postări făcute pe rețelele de socializare, se pare că iubita lui Cătălin Botezatu s-a întors în țară, în timp ce el a rămas în Franța.

Citește și: Iubita lui Cătălin Botezatu a pozat topless și cu dresul tras pe cap. Poza HOT cu Monica Hill

Cătălin Botezatu, colecție nouă lansată în cadrul faimosului eveniment Paris Fashion Week

Această seară e una specială pentru îndrăgitul creator de modă român! În vârstă de 51 de ani, Cătălin Botezatu își lansează noua colecție, “Black Silver”, în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris.

“(…). nu uitați ca va aștept in seara asta la Paris Fashion Week pt lansarea noii mele colectii BLACK SILVER!?❤️ @horiastan #paris #parisfashionweek #marzoshoes @mirelavescan @laurenttourette01 @catalinbotezatu1” este mesajul scris de celebrul designer român în dreptul imaginii de mai jos, postată pe contul lui de Instagram.

Citește și: Monica Hill NU neagă relația cu Cătălin Botezatu. Gestul surprinzător făcut de brunetă după ce s-a spus că formează un cuplu

Monica Hill a reprezentat Romania la cea de 46-a editie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfasurat in Hurghada, Egipt. Competitia a avut loc la inceputul acestui an. Modelul a prezentat colectiile mai multor creatori de moda, printre care si cele ale lui Catalin Botezatu.