Iubitul Oanei Radu are nevoie de sânge! A suferit arsuri grave, după ce un individ a aruncat benzină pe el

Publicat: 19/08/2019 | 11:34

Alin, tânărul incendiat de “Catârul”, săptămâna trecută, în scara blocului din Craiova, unde locuieşte, are nevoie de sânge (VEZI AICI: IUBITUL VEDETEI DE LA VOCEA ROMÂNIEI DE LA PRO TV, INCENDIAT)  Iubita acestuia, Oana Radu, a făcut anunțul pe o pagina de socializare.

 “Iubitul meu are nevoie de sânge ! Vă rog din inimă, oriunde în ţară, indiferent de grupa sanguină, donaţi vă rog pentru Suflea Mihai Alin! Dacă sunteţi din Bucureşti, mâine (luni, n.red.) după ora 10:00 vă aştept la Spitalul de Urgenţă Floreasca! Vă mulţumesc din inimă!”, este mesajul cântăreței.

„Rugaţi-vă pentru el, vă rog din suflet”

Iubitul Oanei Radu are nevoie de sânge după ce a fost incendiat
Oana Radu lansează un apel disperat

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Solista Oana Radu a anunțat tragedia pe Facebook, printr-un mesaj emoționant. „Iubitul meu a suferit un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină şi foc pe el şi are arsuri foarte grave! Rugaţi-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu.

De la spitalul din Craiova, Alin – tânărul incendiat de un individ cu probleme psihice, cunoscut drept “Catârul”  – a fost transferat în București, la Spitalul de Urgență Floreasca, având arsuri pe 75% din suprafața corpului. S-a luat în calcul și transferul lui în străinătate, la un spital din Belgia, însă se pare că starea de sănătate nu permite acest lucru. (CITEȘTE ȘI: OANA RADU, SALVATĂ DE LA MOARTE: ”DACĂ NU ERA IUBITUL MEU SĂ SARĂ PESTE MINE…”)

Citește și...