Iubitul Oanei Zavoranu iese noaptea din casa pentru dependenta brunetei. „N-a patit nimic, dar asa isi ia ea cocktailul”

Publicat: 24/12/2013 | 20:22

Deja a devenit un simbol national ca Oana Zavoranu sa lesine, sa i se faca rau sau sa cheme salvarea pentru ca este pe moarte. Mai in gluma mai in serios, totusi bruneta chiar are probleme de sanatate si este dependenta de pastile.

Cel mai bine o stie insa iubitul ei, Razvan Dumitrescu, care are grija intotdeauna ca brunetei sa nu-i lipseasca medicamentatia care o tine pe picioare.

Oana Zăvoranu

Drept dovada ca, indiferent de ora sau de starea vremii, tanarul iese din casa pentru a vizita o farmacie. CANCAN.ro l-a intalnit pe Ravan in miez de noapte pe cand se plimba cu reteta iubitei sale la diverse puncte farmaceutice. Tanarul a vrut sa se asigure ca Oanei nu-i lipsesc pilulele dimineata cand se trezeste.

Zavo a fost transportata cu targa, la spital, marti seara, la numai 24 de ore dupa ce s-a externat pe propria semnatura
Zavo a fost transportata cu targa, la spital, marti seara, la numai 24 de ore dupa ce s-a externat pe propria semnatura

Am fost la farmacie pentru Oana sa iau niste pastilute de cap. Nu stii ca are probleme cu capul? N-a patit nimic, dar asa isi ia ea cocktailul (n.r. un pumn de pastile) dimineata, ca o doare capul, a spus iubitul divei. 

Una peste alta, cu sau fara problemele de sanatate, cei doi nu concep sa treaca peste perioada Sarbatorilor de iarna, asa ca de Craciun vor sarbatori in familie, iar in noaptea de trecere dintre ani se lasa la voia intamplarii.

Inconstienta sau nu? Oana pare ca si-a deschis ochii pentru o fractiune de secunda
Inconstienta sau nu? Oana pare ca si-a deschis ochii pentru o fractiune de secunda

De Sarbatori nu avem niciun plan. Ce este pe ultima suta de metri este cel mai bine. Nu avem absolut niciun plan. Ce pica. Craciunul il facem in familie ca asa este normal, este cel mai frumos, a mai spus Dumitrescu.

Doua momente diferite, acelasi hanorac
Doua momente diferite, acelasi hanorac

Oana Zăvoranu este în continuare la terapie intensivă, monitorizată continuu! Transmite-i un gând bun!

De altfel, Oana de abia asteapta sa vina Craciunul si, asa cum a obisnuit in fiecare an, isi impodobeste casa cat mai frumos. Stii cat am alergat dupa lumini? O groaza. N-am gasit. Oana a gandit asa. Creierul familiei este Oana. Ea este artistul, ea a ales tot. Oana este cu mosul, eu mai putin. Mos Craciun exista, dar ea face scrisorele, ea spune ce vrea, ea spune ce nu vrea, ea trebuie sa scrie acolo. Cred ca i-a scris iti dai seama ca daca ea e un copil, chiar daca are o varsta frumoasa de 20 de ani, inca mai crede in chestia asta, a mai declarat amuzat iubitul brunetei.

Oana Zavoranu iese noaptea cu rolele, insotita de iubitul ei, Razvan, care o sustine psihic...si fizic
Oana Zavoranu iese noaptea cu rolele, insotita de iubitul ei, Razvan, care o sustine psihic…si fizic

Cei doi par sa se inteleaga de minune, chiar daca au existat zvonuri cum ca s-ar fi despartit, iar Zavo si-a facut un alt iubit. Tanarul care ii este inca alaturi, mai ales la momentele de cumpana, a inchis si de aceasta data ochii si incearca sa ii faca toata capriciile Oanei.

Razvan a fost langa ea in momentele in care si-a recapatat cunostinta
Razvan a fost langa ea in momentele in care si-a recapatat cunostinta

Ce gelozie? Cu privire la ala cu care l-ati prins voi? A fost ceva, ce sa zic, dar toate trec. Na. Si tu te mai certi cu iubita si eu ma mai cert cu iubita. Na, chestii din astea. Trecatoare. Eu sunt bucatarul, Oana este gurmanda. Isi doreste jumari si sorici. Apropo daca aveti sorici proaspat va astept cu el, e bine venit„, a mai spus barbatul.

Denisa Macovei
 

Citește și...