Iulia Vantur a vorbit despre relatia pe care o are cu starul Salman Khan! Vedeta a dat cartile pe fata!

Publicat: 07/06/2013 | 17:42
Iulia Vantur a vorbit despre relatia pe care o are cu starul Salman Khan! Vedeta a dat cartile pe fata!

Iulia Vantur a vorbit in exclusivitate pentru Happy Hour despre relatia pe care o are cu Salman Khan, starul de la Bollywood.

De ceva vreme, tot mai multe voci au spus ca Iulia Vantur traieste o poveste de dragoste cu actorul de peste hotare, insa nu vor sa puna pe tapet relatia pe care o are.

Ei bine, nimic mai fals, caci Iulia a lamurit misterul relatiei pe care o are cu starul indian. Vedeta Pro TV a dezvaluit la Happy Hour ca actorul nu este partenerul ei de viata.

Iulia Vantur

„Am inteles ca e lumea ingrijorata. Nu e niciun motiv de ingrijorare. Mi-e dor de voi, dar acum sunt in vacanta. M-am bucurat de liniste pana mi-a revenit semnalul la telefon. Am aflat tot ce s-a scris, ce s-a speculat. Sunt in Asia. Am fost peste tot. Calatoresc. Pai am fost undeva pe munte unde nu aveam semnal, iar parintii mei stiau unde sa ma gaseasca. Imi place in India. E o tara in care ma simt foarte bine. S-au speculat foarte multe, dar bineinteles ca nu toate cele spuse nu sunt adevarate. Il cunosc pe omul asta, dar suntem prieteni si atat. Nimic mai mult, dragul meu Maruta. Chiar ieri am vb cu mama si s-a intrebat de unde au aparut toate astea, deoarece nu a vorbit cu nimeni de asa ceva. Familia mea stie ce se intampla in viata mea. Tatal lui Salman Khan sa fie sanatos. Nu am nicio problema cu nimeni”, a declarat Iulia Vantur, in exclusivitate, la Happy Hour.

Shalman Khan
Shalman Khan

Cat despre imaginea in care apare cu starul de la Bollywood, Iulia Vantur a declarat ca a cinat alaturi de el si alti prieteni. „Ce a fost asa de extraordinar la poza aia? Am luat masa cu multi oameni pe care ii cunosc, printre care si el”, a mai spus vedeta.

Iulia Vantur

Iulia Vantur se afla pentru a treia oara in India, unde este deja de o luna. In 2010, prima data cand a pus piciorul pe pamant indian, Iulia a fost fermecata.

teracota

L.C

Citește și...