Iulia Vântur radiază de fericire! A fost premiată în India

Publicat: 01/11/2018 | 09:31

Iulia Vântur are parte de momente de fericire, deoarece a fost premiată în India, într-o gală unde sunt promovate sănătatea și frumusețea. Vedeta a plăcut surprinsă când a auzit numele ei și a urcat mândră să își primească trofeul. Înainte, dar și după eveniment, a postat fotografii pe rețelele de socializare, împărtășind cu prietenii virtuali bucuria pe care a trăit-o.

Blondina a radiat într-o rochie de un roșu închis, lungă și mulată pe corp, punându-I în valoare formele armonioase ale corpului. Am avut o seară fabuloasă la gala Asia Spa India. Mulțumesc pentru premiul fit and fabulous. Acest premiu este pentru toate persoanele care m-au învățart cât de important este să fii sănătos mental, fizic și spiritual, a spus Iulia Vântur.

Thank u @asiaspa.india for this award, it is motivating. When I’ve been told that I’m getting an award for being #fitandfabulous I’ve asked myself… Have I done enough to deserve it? So I went straight to the gym and I hvn’t stop till I’ve killed another 500 cal doing cardio. Being fit is about challenging yourself every day, to be better then yesterday. Being fit is a state of mind, we have to be be mentally fit as well, everything starts from there. When we are motivated, we are active, positive, we get the drive and the energy is moving, we feel more alive, happy and satisfied. It’s not only about the body. When all 3, body, mind and soul are in balance then one can feel fabulous @falgunishanepeacockindia @gehnajewellers1 styled by @mohitrai 🙏🏼Thank u @arizahnnaqvi @amitthakur_hair @rianasaini @toabhentertainment #wellfest #awards #fitness #fabulous #health #life #love

Publicată de Iulia Vantur pe Miercuri, 31 Octombrie 2018

Iulia Vântur își împarte viața între România și India, țara natală a iubitului ei

Sufletul pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa. Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România în 2012, se ocupă și de cinematografie.  Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei.

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actriță și model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

Salman Khan se iubește cu Iulia Vântur de mai bine de cinci ani

Starul de la Bollywood, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

Povestea de iubire pe care Iulia Vântur o are cu actorul indian a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar în India, românca a făcut furori cu vocea sa. Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România în 2012, se ocupă și de cinematografie.  Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei. Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actriță și model.