Iuliana Luciu, in stare de alerta! S-a ingrasat si e obsedata de asta! Ce dieta DRACONICA urmeaza

Publicat: 27/10/2014 | 09:57
Iuliana Luciu, in stare de alerta! S-a ingrasat si e obsedata de asta! Ce dieta DRACONICA urmeaza

De ceva vreme, Iuliana Luciu se confrunta cu kilogramele in plus, iar vedeta este deja in stare de alerta. Sora Nicoletei Luciu este dispusa sa faca orice pentru a ajunge la greutatea mult dorita.

Iuliana Luciu a mers la acupunctură pentru a da jos kilogramele pe care i se părea că le avea în plus. mai mult, aceasta a apelat la o dieta disociata.

Iuliana Luciu

Astfel ca, Iuliana este nevoita ca patru zile sa manance legume si trei zile carne, pentru a slabi cele patru kilograme pe care le-a acumulat. Lupta Iulianei Luciu cu kilogramele este una care durează de mai multă vreme, fiind tot timpul interesată de regimuri de slăbit

Citeste si

Prinsa cu minciuna! Iuliana Luciu spune ca poarta sutiene cu bureti, dar am deonspirat-o: e cert ca are silicoane!

Cat de bine arata Iuliana Luciu! Vezi ce face sora Nicoletei in vacanta din Croatia, chiar in aceste momente!

Probleme cu tatal ei

Iuliana Luciu si sora ei nu se mai inteleg cu tatal lor, de multa vreme. De mai bine de cinci ani, Ion Luciu incearca sa fie reprimit in sanul familiei. Acesta promite de fiecare data ca se va schimba si ca va renunta la patima pentru alcool, insa nu reuseste sa se tina de cuvant. Lunile trecute, Nicoleta Luciu i-a promis tatalui sau ca daca va reusi sa nu bea timp de doua luni, il va primi in sanul familiei si il va lasa sa isi vada nepotii.

L.L

Citește și...