Iurie Darie nu ar fi permis asa ceva! Ce se intampla in aceste momente intre vaduva si fiul regretatului actor

Publicat: 25/08/2014 | 07:50

Daca ar fi trait, Iurie Darie ar fi fost foarte suparat pe aceasta situatie. Desi i-a promis Ancai Pandrea ca ii da drepturile de autor ale tatalui sau, Ducu nu a reusit nici acum sa-si respecte cuvantul. Actrita este obligata sa se descurce singura.

De cand a murit Iurie Darie, Anca Pandrea a ramas complet singura si se lupta sa mearga inainte. Actrita nu isi poate lua gandul de la cel pe care l-a iubit mai bine de 25 de ani si a respectat intocmai toate datinile crestinesti in memoria lui.

La parastasul de un an, Ducu Darie i-a promis acesteia ca se va ocupa sa ridice si sa ii inmaneze toate drepturile de autor ale tatalui sau, pentru a avea o viata mai usoara. Asta, desi Anca Pandrea nu ii ceruse niciun leu. Pana acum, insa, fiul lui Iurie Darie nu si-a respectat cuvantul.

Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie
Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie

CITESTE SI

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Halucinatiile durerii! Anca Pandrea, la un prag de delir mistic: “Flacara de la candela danseaza atunci cand Iura…”

Ocupat cu repetitiile la teatrul unde este director, dar si cu alte proiecte, Ducu Darie nu a mers nici pana in ziua de astazi sa faca succesiunea dupa regretatul sau tata sau sa ridice vreo suma de bani cuvenita acestuia. La inceputul lunii noiembrie se vor implini doi ani de la moartea marelui actor.

Ducu Darie, fiul regretatului actor Iurie Darie

Se documenteaza despre lumea de dincolo de moarte

Anca Pandrea nu vrea nici in ruptul capului sa accepte ca Iurie Darie nu mai este printre noi si incearca sa ia legatura cu el, de dincolo de moarte. “Citesc niste carti despre lumea de dincolo, imi doresc sa ajung la scrierea automata. Mental, el sa-mi dicteze ce sa astern pe hartie. Trebuie sa ma concentrez, pentru sufletul si viata mea o sa fac asta”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

A.D.

 

Citește și...