Jaf la o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. Ce s-a întâmplat cu autorii

Publicat: 05/07/2018 | 17:29

Doi tineri au jefuit, în timpul nopții de miercuri spre joi, o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, unul dintre ei fiind angajatul societății. Cu fața acoperită și sub amenințare, au reușit să plece cu 12.000 de lei, dar au fost prinși de polițiști după puțin timp de la comiterea faptei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Cluj, transmis joi, un tânăr de 24 de ani, care, în urma unei înțelegeri prealabile cu angajatul unei săli de jocuri, a reușit, miercuri noaptea, să sustragă 12.000 de lei din seiful societății, a fost prins și reținut.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la comiterea unei tâlhării într-o sală de jocuri din cartierul Gheorgheni. Prin apel 112 se anunța faptul că o persoană, care avea fața acoperită, a pătruns în incinta localului public și, prin amenințarea angajatului societății cu un corp ascuțit, a reușit să sustragă peste 10.000 de lei din seif, după care a fugit. Polițiștii au demarat de îndată verificări și, în scurt timp de la sesizare, au reușit să identifice un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Dej, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat pe raza cartierului Mărăști, din Cluj-Napoca”, se arată în comunicatul citat.

Pe parcursul cercetărilor, tânărul a recunoscut fapta și a restituit banii sustrași, respectiv 12.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au stabilit că între tânărul depistat și angajatul societății exista o înțelegere prestabilită pentru a sustrage banii rezultați din încasări.

Tânărul care a furat banii a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar angajatul societății, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din județul Sălaj, este cercetat de către polițiști.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor.

Citește și...