Jale mare în lumea interlopă. Fiul lui Costel Corduneanu, condamnat la închisoare după ce a fost prins cu heroină

Publicat: 30/03/2020 | 17:15

Sentință-bombă dată luni după-amiază, la Iași. Tribunalul din oraș a decis ca fiul cel mare al lui Costel Corduneanu, Alex, să fie condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Alex a fost găsit vinovat de trafic de droguri de mare risc. (VEZI ȘI: Prima dovadă a celebrului amantlâc din lumea interlopă! Soția temutului Corduneanu, fotografiată goală cu…)

Sentința în cazul său nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Până atunci, Alex se poate întâlni în penitenciar cu tatăl său, care se află și el închis după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Alex Corduneanu a fost prins cu droguri de DIICOT în data de 8 noiembrie 2019. În acea zi, venea de la București alături de Marcel Cătălin Rusu (32 de ani) şi Ovidiu Ciobanu (38 de ani) și au fost opriți de un echipaj de Poliție. Când au fost legitimaţi, asupra lui Rusu, poliţiştii din Vaslui au descoperit o râşniţă şi fragmente de marijuana. (NU RATA: Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat! În urma perchezițiilor la domiciliu s-au găsit cantități mari de droguri)

Cu drogurile în chiloți

„S-a procedat la efectuarea unui control corporal amănunţit, moment în care asupra numitului Corduneanu Alex, în chiloţi, respectiv în zona organelor genitale, a fost identificat un pacheţel plastic de formă ovală, ce conţinea în interior o substanţă pulverulentă de culoare maro, suspectă a face parte din categoria substanţelor aflate sub control naţional”, au precizat anchetatorii.  

Fiul lui Costel Corduneanu le-a spus ofiţerilor că substanţa este heroină şi că a cumpărat-o din cartierul Ferentari, Bucureşti. De asemenea, el a precizat că cele 33,9 grame de heroină erau pentru consum propriu însă procurorii cred că  urma să obţină un profit de peste 100.000 de lei dacă ar fi reuşit să o vândă.

Citește și...