Jucatori de la FC Vaslui, acuzati ca au fost clientii unor minore exploatate sexual!

Publicat: 24/01/2014 | 17:40
Jucatori de la FC Vaslui, acuzati ca au fost clientii unor minore exploatate sexual!

Un barbat in varsta de 48 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Vaslui pentru trafic de minori si de persoane.

El este acuzat ca a exploatat sexual, in municipiul Vaslui si in strainatate, cel putin cinci tinere, printre clienti figurand si jucatori aflati sub contract cu echipa de fotbal FC Vaslui.

Potrivit procurorilor vasluieni ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), barbatul a racolat, incepand cu anul 2011, mai multe eleve de la diferite licee din municipiul Vaslui pe care apoi le-a obligat sa practice prostitutia, prin constrangeri fizice si morale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

——————————————————————————

Care sunte cele mai bune ORE si ZILE pentru a face SEX! Rezultatele surprinzatoare ale unui STUDIU

Omul din spatele lui Salam, hartuit sexual. Sotia a aflat si a luat foc!

——————————————————————————

Exploatate sexual, intr-o prima faza, in municipiul Vaslui, tinerele erau apoi duse in Irlanda si Elvetia unde, de asemenea, erau constranse sa se prostitueze. Printre clientii elevelor, sustin anchetatorii, s-au aflat inclusiv jucatori aflati sub contract cu formatia de fotbal FC Vaslui.

„Intr-adevar, printre clienti s-au aflat si jucatori aflati sub contract cu FC Vaslui, fiind vorba de aproximativ trei persoane. Urmarirea penala in acest caz nu este finalizata astfel incat, pana nu sunt audiate toate persoanele din dosar, nu pot fi oferite amanunte”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, seful Biroului Teritorial Vaslui al DIICOT, Mihaela Iosipescu.

Potrivit acesteia, cercetarile in acest caz au fost declansate inca din anul 2011, in baza unor informatii primite de catre procurorii DIICOT. Pana la aceasta data, procurorii au identificat un numar de cinci tinere care au fost exploatate sexual de barbatul de 48 de ani.

R.R.

 

Citește și...