Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Juraţii au rămas fără replică. Momente fabuloase la Românii au Talent!

Juraţii au rămas fără replică. Momente fabuloase la Românii au Talent!

De: Cancan 06/05/2016 | 20:16
Juraţii au rămas fără replică. Momente fabuloase la Românii au Talent!

În această seară a avut loc cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, un spectacol extraordinar creat de cei 12 concurenţi, care au pregătit momente speciale, pentru a convinge publicul şi juraţii că merită să ajungă în marea finală şi să intre în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu au ales şi cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, în persoana Anisiei Gafton. Aceasta a intrat şi pe lista celor 3 finalişti aleşi, alături de Nadia Buduruşi şi Florin Zgăvârdici.

UPDATE 00:31 Cel de-al treilea finalist Românii au Talent din această seară este Florin Zgăvârdici.
Bătrânelul pe care îl iubeşte orice femeie
Bătrânelul pe care îl iubeşte orice femeie

 
UPDATE 00:25 Juraţii încep să aleagă. Prima este Mihaela Rădulescu, iar votul ei merge către Florin Zgăvârdici. Următorul membru al juriului este Andra, iar aceasta a ales momentul lui Florin Zgăvârdici. Florin Călinescu are o misiune foarte dificilă, dar acesta îi acordă votul lui Ionuţ Scripcaru. Decizia finală îi aparţine lui Andi Moisescu, acesta votând tot pentru Florin Zgăvârdici.
 
UPDATE 00:17 Momentele lui Ionuţ Scripcaru şi Florin Zgăvârdici sunt cele dintre care juraţii vor alege al treilea finalist.
 
UPDATE 00:16 Nadia Buduruşi este al doilea concurent care are şansa să câştige marele premiu de 200.000 euro.
Nadia a fost la înalţime
Nadia a fost la înalţime
 
UPDATE 00:15 Anisia Gafton este şi prima norocoasă calificată în marea finală Românii au Talent.
Anisia a rupt câte un zâmbet de la fiecare jurat
Anisia a rupt câte un zâmbet de la fiecare jurat
 
UPDATE 00:12  Propunerea juraţilor pentru premiul de originalitate este acordat Anisiei.
 
UPDATE 00:09 Votul s-a încheiat. Urmează să aflăm foarte curând care sunt cei trei norocoşi care vor ajunge în marea finală.
 
OFICIAL S-A DAT START LA VOT. În momentele care urmează, Andra cântă în aceste momente piesa „Iubirea schimbă tot”, melodia care a emoţionat de la lansare milioane de români.
Andra a cântat ultimului hit
Andra a cântat ultimului hit
 
UPDATE 23.19 Nadia Buduruşi a apărut pe scenă prima oară la doar doi ani, iar la cinci ani făcuse deja primele acrobaţii. Presiunea de pe umerii ei a fost cu atât mai mare, cu cât părinţii săi, acrobaţi şi ei, au scris istorie – mama ei este prima şi singura femeie din lume cu o performanţă greu de egalat – dublu salt cu piruetă, iar tatăl ei, al doilea om din lume care a făcut triplusalt la zburător.
Nadia a fost la înalţime
Nadia a fost la înalţime

Chiar dacă a avut multe probleme de sănătate, tânăra a trecut peste ele şi nu s-a lăsat de sport. S-a făcut bine prin mişcare, a făcut un copil, dar totuşi are un regret imens. În România nu există o federaţie de „DANS LA BARĂ”. Mihaela Rădulescu l-a promis că o va ajuta, iar după preselecţii mulţi părinţi şi-a adus copiii pentru ca Nadia să le împărtăşească din darul pe care îi deţine. „Sunt foarte ferictă”, a spus ea.

 
UPDATE 23.10  Robert Frăţilă înainte să se apuce de dans a fost cel mai rău copil din cartier. A descoperit dansul contemporan, iar viaţa lui s-a schimbat complet. „Tata a vrut să fiu fotbalist, dar nu a fost ca el. Acum am ocazia să demonstrez că nu degeaba a avut încredere în mine până la urmă”, a spus el. Acum, totul depinde de votul telespectatorilor.
Robert a emoţionat prin dansul lui
Robert a emoţionat prin dansul lui

Numărul lui de dans, plin de emoţie şi candoare, a stârnit emoţie. „Ai făcut un dans nu foarte popular să fie la modă, felicitări”, a spus Andra. Mihaela Rădulescu a fost impresionată până la maxim. „Nu am nici o emoţie că lumea te va vota. Vei merge mai departe 100%”, a spus Mihaela.

 
UPDATE 22.50 Romafest a plecat la dans în 2001, creaţie a unui impresar japonez care organiza festivaluri ţigăneşti în România. Da, da, aţi citit bine. A trebuit să vină cineva din patria Soarelui Răsare ca să… Grupul a început să participe la zeci de spectacole, iar în 2007, în timpul unei reprezentanţii la Sala Palatului din Bucureşti, cei şapte au fost remarcaţi de un reprezentant al Cirque du Soleil, care le-a cerut să danseze în cadrul celebrului circ.
Romfest au inpresionat aşa cum era de aşteptat
Romfest au inpresionat aşa cum era de aşteptat

Chiar dacă în această semifinală au fost în minus cu un membru, tineri au promis un show de milioane şi s-au ţinut de cuvânt. Juriul a fost în extraz, iar Mihaela Rădulescu i-a lăudat: „Meritaţi să fiţi capul oricărui afiş”.

 
UPDATE 22.37 Anisia Gafton este una din puţinele femei care fac standup comedy. Chiar dacă activează într-o lume condusă de bărbaţi, tânăra nu s-a lăsat nici o secundă descurajată de acest lucru. „O să fac tot posibilul să fac pe toată lumea să râdă. Atât îmi doresc”, a spus tânăra. Îmbrăcată într-o rochie foarte sexy, Anisia a realizat ce şi-a propus. Glumele ei despre moldoveni au furat multe zâmbete şi hohote de râs.
Anisia a rupt câte un zâmbet de la fiecare jurat
Anisia a rupt câte un zâmbet de la fiecare jurat
 
A făcut glume pe seama juraţilor şi mai ales la adresa lui Pavel Bartoş pe care l-a numit „prea agitat”. Florin Călinescu a fost de departe centrul numărului, iar toată lumea a râs cu lacrimi, aşa cum şi-a dorit.
 
UPDATE 22.20 Ionuţ Scripcaru este un pianist talentat care a venit în semifinale să le arate tuturor că merită să ajungă în marea finală. „Tatăl meu nu mai este printre noi, dar piesa din seara asta este pentru el. Îmi pare rău că nu este aici să vadă cine am ajuns”, a spus tânărul.
Tânărul pianist a emoţionat pe toată lumea până la lacrimi
Tânărul pianist a emoţionat pe toată lumea până la lacrimi

„Nu am putut să stau pe scaun. Ionuţ eşti o minune. M-ai emoţionat până la lacrimi”

, a spus Mihaela. Juraţii au ajuns la aceeaşi concluzie, iar soarta tânărului pianist rămâne în mâinile telespectatorilor. Florin Călinescu i-a compus artistului şi o poezie, spre deliciul celor din sală.
 
UPDATE 22.07 HHF este o trupă de hip-hip care trasmite emoţie şi acest lucru le-a adus binemeritatul loc în semifinale. Cei doi membri nu au avut o viaţă prea uşoară, iar acest lucru se simte în versuri. „Este cea mai mare realizare din cariera noastră”, au spus cei doi tineri la unison.
Cei doi rapperi nu au impresionat aşa cum şi-au dorit.
Cei doi rapperi nu au impresionat aşa cum şi-au dorit.
 
Din păcate, pentru cei doi tineri sensibili nu au impresionat atât de mult precum şi-au dorit. Juraţii au aşteptat mai mult de la ei. Acum, rămâne de văzut ce vor vota telespectatorii. Poate printre ei sunt şi mulţi adepţi ai stilului hip-hop.
 
 
UPDATE 21.52  Lucia Băduţ are 29 de ani şi este din Sibiu. S-a născut cu deficienţe de vedere, lovitură foarte grea pentru părinţii ei. Primii ani de viaţă i-a petrecut la ţară, fiind crescută de bunici. Tot acolo a făcut şi grădiniţă. Îşi aminteşte că una dintre educatoare îi citea poezii, iar ea le învaţă pe de rost. A fost primul contact pe care l-a avut cu arta. La vremea respectivă avea un casetofon pe care învăţase să îl mânuiască singură. Ascultă şi învaţă diverse cântece pe care, mai târziu, le cânta prietenilor. La preselecţii, tânăra a reuşit să îl impresioneze pe Florin Călinescu atât de tare încât a apăsat butonul auriu.
Lucia este un artist desăvâşit
Lucia este un artist desăvâşit
 
Lucia a ridicat sala în picioare, iar juraţii au fost impresionaţi până la lacrimi. „Mă bucur că exişti în această emisiune, eşti extraodinară”, a spus Andi. Florin Călinescu s-a ţinut pe poziţii şi a încurajat-o aşa cum a făcut-o de la început.

„Am vrut să fiu normală. Chiar dacă am o dizbalititate. Vreau ca oamenii să mă vadă pentru cine sunt de fapt şi să nu mă judece pentru că nu sunt „normală”, a spus Lucia cu un optimism debordant.

 
UPDATE 21.40 Eduard Stoica este doar clasa a treia, dar acest lucru nu îl împiedică să fie un cântăreţ desăvârşit. Din păcate pentru micul artist, bunica lui, cea care l-a mânat spre muzică a murit înainte de semifinală. „Eu în seara asta voi cânta pentru ea. Sper să le placă oamenilor şi să li se facă pielea de găină”, a spus copilul vizibil afectat de drama prin care trece.
Eduard a ridicat sala în picioare
Eduard a ridicat sala în picioare
Aşa cum era de aşteptat, micuţul a ridicat sala în picioarele şi a transmis multă emoţie. „Mi-e drag să aud o voce aşa curată de copil. Ai ales o piesă grea. Bravo!”. Florin Călinescu însă a ţinut să îi dea un sfat lui Eduard. „Vei avea cu siguranţă o carieră fulminantă. Să ştii că artiştii trebuie să se desprindă mereu de tot ceea ce li se întâmplâ în viaţă”, a punctat actorul.
 
UPDATE 21.23 Are un corp superb dar nu îşi doreşte să impresioneze prin asta. Roro este un sportiv care vrea să arate că poate să îşi depăşească condiţia. Tema muzicală ( The Cranberries – Zombie ) şi mişcările provocatoare au ridicat însă sala în picioare.
Roro a făcut senzaţie pe scenă
Roro a făcut senzaţie pe scenă

 

„Sunt convins că nu e uşor ceea ce faci, dar astăzi ai părut foarte obosit. Nu ştiu ce a fost cu tine”, a spus Andi. Mihaela Rădulescu a fost foarte impresionată. „Eu admir munca ta şi efortul tău. Sper ca lumea să aprecieze ce ai făcut aici”, a punctat ea.
 
UPDATE 21.12 Florin Zgăvârdici, în vârstă de 83 de ani, este un bătrânel care are capacitatea să cucerească pe toată lumea de la primele vorbe pe care le rosteşte. „Eu la viaţa mea am urcat pe scene mari, iar aici, să vă spun sincer să îi cunosc pe Pavel şi pe Smiley. Îi iubesc ca pe copiii mei. Când sunt pe scenă dau totul şi lumea trebuie neapărat să râdă”, a spus el.
Bătrânelul pe care îl iubeşte orice femeie
Bătrânelul pe care îl iubeşte orice femeie

„Nu mai ai nevoie de nimic. Le ai pe toate”, a spus concret Florin Călinescu. Andra însă nu a ezitat să recunoască. „M-am emoţionat”. Dar, de departe cea mai impresionată a fost Mihaela Rădulescu. „Aveţi un farmec pe care mulţi bărbaţi îl doresc. Sunteţi fermecător”, a spus ea.

 
UPDATE 20.59 Remus Mihai este fără îndoială un tânăr cu un talent absolut deosebit. Beatbox-ul este o tehnică de cântat foarte grea, dar populară. „De când am apărut pentru prima dată pe această scenă, viaţa mea s-a schimbat. A început lumea să audă de mine, iar azi veţi vedea ceva total deosebit”, a spus el.
 
Remus Mihai nu a impresionat
Remus Mihai nu a impresionat

Remus nu a reuşit însă să o cucerească pe Mihaela Rădulescu. „Dacă aveai o coloană sonoră pe fundal, m-ai fi cucerit”, a spus ea. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Andra, care a încercat să îi încurajeze la fel ca şi Florin Călinescu care susţine că orice performanţă trebuie să aibă şi o poveste, ceea ce lui Remus i-a lipsit.


UPDATE 20.45  Are 18 ani, a intrat de două ori în Cartea Recordurilor – până acum! – , iar cei mai mulţi copii îi recunosc vocea de la prima chicoteală. Andra Gogan este puştoaica care şi-a ”împrumutat” vocea pentru foarte multe personaje din serialele difuzate de Disney Channel şi Disney Junior, iar cel mai cunoscut este, fără niciun dubiu, Doctoriţa Pluşica.Chiar dacă are o carieră la care ar visa orice adult la o vârstă fragedă, adolescenta are aspiraţii mari.

Andra a dansat, a cântat şi a umplut scena cu energie.
Andra a dansat, a cântat şi a umplut scena cu energie.

„Dacă voi câştiga Românii au Talent vreau să îmi deschid o şcoală de dans pentru copiii cu dizabilităţi. Sunt la fel de buni ca oricine

, cel puţin la dans şi merită şanse egale”, a spus ea. Din păcate, Florin Călinescu nu a fost prea încântat de prestaţia ei. „Ai amestecat prea multe, putea prestaţia ta mai bună”. Andra în schimb a avut numai cuvinte de laudă. „Cred că microfonul nu a captat tot talentul tău”.
 
Andra Gogan, Remus Mihai, Florin Zgăvârdici şi Constantin Bardan, Roro, Eduard Stoica, Lucia Băduţ, HHF, Ionuţ Scripcaru, Anisia Gafton, Romafest, Robert Frăţilă şi Nadia Buduruşi vor urca încă o dată pe scena talentului, îşi vor prezenta numerele pline de emoţie, pasiune, forţă, efervescenţă şi vor crea un show memorabil.
 
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu s-au căsătorit până acum: „S-ar putea să nu fiu în stare să ofer fericire în viață”
Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...