Keo ii da papucii amantei si se intoarce la Andreea Balan! Misty sufera ca un caine

Publicat: 14/07/2015 | 11:44
Keo ii da papucii amantei si se intoarce la Andreea Balan! Misty sufera ca un caine

Rasturnare de situatie in triunghiul amorez Keo-Andreea Balan si Misty! Mai nou, cantaretul vrea sa se intoarca la fosta lui iubita, dupa cum anunta CANCAN.RO in urma cu cateva zile. Iar amanta... a ramas cu buza umflata!

Si-a atins scopul si i-a despartit pe Keo si pe Andreea Balan. Locuri retrase, intalniri pe ascuns ferite de ochii lumii au reusit sa iasa la iveala si sa fie aflate de toti. Dupa ce a fost amanta artistului o perioada de timp, Misty i-a devenit iubita oficiala pentru ca Andreea i-a dat papucii cantaretului dupa ce a aflat intreaga poveste.

keo

Cei doi au o relatie de un an de zile, insa lucrurile nu merg asa cum ar fi vrut ea. Se speculeaza ca tanarul interpret isi doreste sa se intoarca din nou la Andreea Balan. Sursele CANCAN.RO au descoperit ca Andreea s-a despartit de iubitul american acum cateva luni.

keo

Dupa ce s-a produs ruptura care a socat o tara intreaga, cantareata a preferat sa se abtina de la orice comentariu si sa tina totul in ea. „Dar, cand luminile se sting, machiajul dispare si papusa devine om, acel om pe care putini il stiu. Un om mult prea sensibil si mult prea profund pentru rolul ales. Ea stie cine este cu adevarat si ce calitati sau defecte are. Isi cunoaste bine potentialul si dorintele. Ea va lasa sa fie descoperita doar de catre acei oameni care au puterea si profunzimea sa vada dincolo de papusa. Ochii ei de multe ori tradeaza. In ochii ei se vede sufletul mult prea sensibil. In ochii ei se vad lucrurile placute sau dureroase prin care a trecut. Ochii ei sunt oglinda vietii pe care a trait-o„, a scris vedeta pe blog.

O.P.

Citește și...