L-a facut facut de desene animate! Cum a fost invins Smiley de un baiat care facea reclama la branza topita!

Publicat: 21/01/2015 | 00:02

A facut ce a facut si a ajuns sa lucreze pentru una dintre cele mai mari companii din lume de desene animate, Disney. Noni Razvan Ene, pustiul care a innebunit o tara intreaga cu reclama la branza topita, a dat lovitura vietii sale.

Pustiul din reclama la branza topita, cea in care apare vestita replica “daca ma saruta data viitoare”, a reusit sa bifeze una dintre cele mai importante realizari din viata sa. Mai exact, baiatul a luat fata mai multor vedete si a ajuns sa isi vanda vocea pentru filmul Big Hero 6, productie realizata de Disney.

Pustiul din reclama de la branza topita este astazi doar o amintire
Pustiul din reclama de la branza topita este astazi doar o amintire

A dat clasa mai multor vedete

Noni razvan a fost selectat special de catre Disney pentru a face parte din acest proiect si a fost nevoit sa treaca peste multe probe pana s-a aflat castigatorul.

Artistul s-a pus cu burta pe carte
Artistul s-a pus cu burta pe carte

La casting-uri au participat foarte multe vedete si foarte multe persoane care, in trecut, au mai dublat pentru Disney. “Cat despre Smiley se pare ca este adevarat, desi nimeni nu ar fi crezut, eu i-am luat locul!  Pe merit. Am muncit, m-am implicat si asta a dat rezultate”, ne-a povestit Noni.

Artistul a reusit pana acum sa stranga trei restante
Artistul a reusit pana acum sa stranga trei restante


“Urmeaza foarte multe colaborari pe viitor”

Baitelul care a devenit cunoscut dupa ce a promovat o marca de brnza topita ne-a spus ca drumul sau in industria filmului nu se opreste aici. Astfel, se pregateste sa  lucreze la mai multe proiecte demarate de gigantul Disney.

Noni Razvan Ene a debutat in muzica
Noni Razvan Ene a debutat in muzica

————————————————————————————–

CITESTE SI:

S-a tatuat, si-a schimbat freza! Transformarea incredibila a pustiului care a facut senzatie la Eurovision in 2004!

Nici de data asta nu l-a sarutat, insa l-a infierbantat!Vezi ce face ACUM in compania fetelor pustiul din reclama la branza topita

De-aia nu-i era lui teama ca il saruta data viitoare! Vezi ce talent ascuns are Noni, actorul din reclama la branza topita!

—————————————————————————————-

smiley

‘Sunt mandru ca am facut parte din acest proiect care s-a dovedit a fi unul exceptional. Intr-un final, munca da roade. Este o experienta pe care as repeta-o constant. Multumesc tuturor oamenilor care au participat la acest proiect. Pe viitor, intre mine si Disney urmeaza foarte multe colaborari, iar asta e doar inceputul”, ne-a spus Noni. (A.S.)

 

Citește și...