L-a uitat pe Franco! Cine este noul iubit al fiicei lui Adi Minune!

Publicat: 15/01/2015 | 17:36
L-a uitat pe Franco! Cine este noul iubit al fiicei lui Adi Minune!

Cel mai mediadizat cuplul din 2014 a fost Carmen Simionescu si Franco. Chiar daca povestea lor de dragoste nu a durat mai mult de cateva luni, cei doi nu au suferit prea mult de pe urma despartirii.

Dovada stau si imagine postate de acestia pe conturile de socializare. Chiar daca au existat zvonuri cum ca Franco si-a refacut viata alaturi de o alta domnisoara, nici Carmen Simionescu nu se lasă mai prejos şi se pare că ar avea o nouă relaţie.

Carmen Simionescu

Fiica lui Adi Minune a postat pe contul de Facebook, o imagine in care apara alaturi de un tanar. Cei doi par foarte apropiati, iar zambetul nu le lipseste de pe buze, semn ca intre ei s-ar infiripa o idila. Carmen pare mai fericita ca oricand.

Citeste si

Afla ce se va intampla cu Carmen Simionescu in 2015! „L-a iubit atat de mult, incat si-a pierdut ratiunea, iar Franco a profitat”

Sms-ul pe care Franco i l-a trimis fiicei lui Minune dupa despartire! Carmen a scapat telefonul din mana cand a citit ASTA!

Si-au spus Adio!

La cei 17 ani, fiica lui Adi Minune si-a dat seama ca a gresit atunci cand a renuntat la tot insemnand familie, prieteni si scoala, pentru a fugi cu iubitul ei. Tanara a primit iertarea parintilor, iar acestia au acceptat relatia doar pentru ca tanara sa se reintoarca acasa, la vechea viata. Din pacate, aceasta iertare nu a fost in beneficiul relatiei, caci, la scurt timp, Carmen si Franco si-au spus adio.

L.L