Home » Exclusiv » ”Nu am făcut niciodată asta, niciodată! Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

”Nu am făcut niciodată asta, niciodată! Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

De: Cristian Blanuta 05/08/2021 | 16:02

Interminabilă pare lupta în justiție între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! La începutul săptămânii, a avut loc un nou termen. A fost despre copii. Afaceristul vrea să-i ia cu el în vacanțe în străinătate, artista se opune. ”Sunt prea mici, se va întâmpla asta, dar nu este momentul acum”, este argumentul Claudiei, care a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, momentele tensionate de care a avut parte nu numai ea, ci și cei doi copii.

Gabi Bădălău s-a adresat instanței, cerând dreptul de a-și lua copiii în vacanțe în străinătate. Asta pentru că nu a oținut acceptul Claudiei, cu care se află în proces de divorț de aproximativ doi ani. Artista a câștigat înfățișările, dar de fiecare dată s-a trezit cu apel din partea celui care în acte îi este, încă, soț. Procesul a fost mutat la Constanța, iar la începutul acestei săptămâni a avut și un ultim termen, când magistrații i-au dat câștig de cauză mamei.

Claudia Pătrășcanu a câștigat în instanță, împotriva lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul cu Bădălău: ”Nu e o victorie, e o mulțumire!”

Claudia Pătrășcanu nu consideră decizia o mare victorie, este doar o mulțumire a faptului că, spune ea, i s-a făcut dreptate. ”Nu aș fi vrut să ajung aici niciodată, să ajungem într-o instanță, să ne împărțim copiii. Pentru mine nu este o luptă, nu este o victorie, eu sunt doar mulțumită de decizia instanței. Liniștită și mulțumită că pot să-mi primesc copiii acasă fără griji. Vreau să mai crească și atunci sunt convinsă că lucrurile se vor așeza și voi fi de acord și să plece într-o țară străină cu tatăl lor. Până atunci poate situația cu Covid se va liniști”, sunt primele mărturisiri ale cântăreței. (CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU DEZVĂLUIE ȘANSA INCREDIBILĂ CARE A ”LOVIT-O”: ”AM FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE UN PATRON DE CLUBURI DIN AMERICA!”)

Claudia mai spune că pentru niște copii un hotel de cinci stele într-o țară străină nu valorează mare lucru. Altele sunt prioritățile: ”Îți dai seama ce ar fi fost în mintea și în sufletul meu să mă gândesc la ce situație ar fi puși copiii mei când în Turcia arde pământul, în Grecia nu știu ce se întâmplă? Gândește-te cum aș fi fost eu în condițiile în care soțul meu voia să-i ducă pe copii într-o țară străină, dar nu știm unde, în ce țară străină? Fără specificare, ba odată Grecia, ba Turcia! Cu calm se rezolvă totul. Consider că interesul suprem al copiilor nu este să meargă în țări străine momentan. Avem atâta timp să crească și să viziteze țări străine… Ei nu știu nici România noastră!

Avem și noi hoteluri de cinci stele, unde soțul meu a specificat că vrea să-și ducă în vacanță copiii. Dar niciun copil din lumea asta n-o să se simtă mai bine, la niciun hotel de cinci stele decât acasă, cu mama, inclusiv. Sau cu părinții. Așa că dorința asta a lui de a lua copiii de lângă mine…nu știu… Eu nu am decât o liniște, pentru mine asta nu e o victorie. De fiecare dată când câștig un proces, consider că doar Dumnezeu îmi face dreptate. Cad în genunchi și zic: Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate. Că nu cer nimic, doar să fie liniște și înțelegere. Doar să mă înțeleagă”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Momente dificile în locuința Claudiei

Artista avea să dezvăluie că a trecut prin momente grele atunci când Gabi Bădălău a venit la Constanța, pentru a lua copiii. Micuții nu au vrut să plece, au început să plângă, dar, după trei ore, părinții i-au convins. ”Nu i-am interzis niciodată să-și vadă copiii, să stea, să vină să-i vadă când vrea, să-i ia atunci când simte nevoia. I-am și spus că, după acest proces, vom rămâne doar noi. Părinții și copiii. Trebuie să fim oameni. Adică, dacă el își dorește să vină să vadă copiii, deși nu e timpul lui de program, eu o să fiu radicală și o să zic nu? Nu am făcut niciodată asta, niciodată! Și nici nu o să fac. Sper să se redreseze și să înțeleagă că nu ajungem nicăieri așa, ținând-o din instanță în instanță. (NU RATA: EXCLUSIV | CUM A DEVENIT CLAUDIA PĂTRĂȘCANU JENNIFER LOPEZ DE ROMÂNIA: ”AU ÎNCEPUT OAMENII SĂ STRIGE!”)

Ne lungim cu procesul de divorț! Acum a cerut expertiza psihologică a copiilor și n-am înțeles de ce acest lucru. Sper să se clarifice și această situație. Știe foarte bine că au fost momente în care ei nu au dorit să meargă la el. Și am ajutat, chiar eu i-am dus copiii la București. Pe 1 iulie eu i-am dus pe copii, împotriva dorinței lor. Am stat de vorbă cu ei, le-am spus că trebuie să meargă și la el, dar le este și greu fără mine, le este dor și atunci cumva trebuie să-i ajutăm. Uite, a fost Gabi aici sâmbătă să-i ia. Copiii nu au vrut să meargă. L-am chemat în casă, a stat trei ore, copiii plângeau. A stat trei ore la mine, am încercat să-i convingem pe copii. I-am convins și au plecat la București.  Că n-am fost de rea credință niciodată”, a povestit Claudia.

Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul cu Gabi Bădălău

Motivul pentru care Claudia nu vrea să-și lase copiii în străinătate, în vacanță

De ce nu vrea Claudia să-și lase copiii în vacanță, într-o țară străină, alături de tatăl lor? ”Eu vreau să se știe, negru pe alb, că tot am ajuns în instanță, că nu s-a dorit altfel. Dar până la urmă copiii noștri sunt atât de minunați și atât de buni și de isteți… Nu meritau să fie nici la psiholog, nici pe toate holurile instituției… Ei înțeleg ce se întâmplă. Și simt, au început.. Sunt mari… Mergem înainte. Fiecare proces în parte, câștigat, este cât o liniște și o convingere că merit să mi se facă dreptate. Și că tot ce fac și ce spun în instanță e cu sufletul. Din ideea că sunt mamă și mi se pare corect. Și nu am făcut nimic greșit. Nu vreau nimic, nu cer nimic, doar să fie liniște și să terminăm. Pentru că cei afectați vor fi copiii. Dacă nu ne oprim undeva… Nu era cazul să facă un apel, și încă un apel…În condițiile în care putem să ne înțelegem în orice. Și știe foarte bine, i-am explicat că trebuie să mai aibă puțină răbdare, copiii să crească.

Doamne ferește, se întâmplă ceva într-o țară străină cu tatăl! Copiii ăia nici nu știu ce să facă, pe cine să sune! De unde-i iau, că nu știu. Eu când îi sun și sunt la el, la Bolintin, că nu-mi răspund la telefon, au fost și trei zile când nu-mi răspund… Intru în panică, nu știu ce să fac! Dar într-o țară străină! Eu sunt convinsă că ei vor pleca și într-o țară străină și cu el, și cu mine, dar mai târziu, nu acum. Asta este situația dintre noi. Dacă am fi fost o familie și am fi fost într-o situație bună sau chiar dacă nu eram într-o familie, dar ne înțelegeam, mergeam. Că am mai mers împreună, la munte, au mai fost altele. Crede-mă că nici copiiii nu au dorința asta. Zic, da ce vacanță! Ei sunt crescuți de mine mai pe simplu, așa, lor le place. (VEZI AICI: EXCLUSIV | CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, ÎN PRAGUL UNEI NOI RELAȚII? ”MĂ SIMT FLATATĂ, PRIMESC FLORI…”)

El a spus că vor să fie duși într-un resort de nu știu unde. Păi și noi avem hoteluri de cinci stele. Un hotel are 5-6 piscine, ce poate avea în Turcia?  Nu, copiii se simt bine în lumea lor. Dar până înțeleg ei Turcia, Grecia… Când o să aibă opt ani, atunci o să înțeleagă. Și vor cere ei, mami, tati, vreau să vizitez și eu Istanbulul. Sunt atâția copii care nu vizitează, care nu au fost niciodată la mare. Noi cum am crescut? Nu înțeleg. Sunt copii care nu văd nici muntele, nici marea și sunt copii deștepți și buni, și educați. Hai să le oferim copiilor totul, așa, pe tavă, de la zero luni”, a continuat cântăreața.

Claudia Pătrășcanu le-a împlinit dorința: i-a dus la concertul ei!

Au cerut în repetate rânduri să-și vadă mama pe scenă, cântând. Erau, totuși, mult prea mici. Promisiunea le-o făcuse, însă. A venit momentul. S-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, când Claudia Pătrășcanu a cântat și a fost aplaudată și de moicuții ei. ”I-am dus. Eu am norocul că aici, pe litoral, sunt foarte aproape de casă și când foarte devreme, la ora nouă intru pe scenă și maximum la nouă și jumătate suntem acasă. Și atunci i-am luat cu mine, mai ales că este un spectacol de revistă, cu ilusionism, cu umor. Le-a plăcut, au stat în sală, m-au aplaudat. Erau așa cu zâmbetul pe față, aveau emoții. Și eu am avut emoții, foarte mari. Văzând atâția copii prin sală, am simțit nevoia să spun și de ei. Am avut emoții, pentru prima oară să-i iau la un concert cu mine. Și le place, să-mi spună, mami, de ani plâng să-i iau cu mine, mami, stăm acolo în sală și te aplaudăm”, a povestit Claudia.

Claudia Pătrășcanu și-a dus copiii la un concert al ei, în premieră

Copiii Claudiei Pătrășcanu, înnebuniți după șah

Nicolas, băiețelul de patru ani, este atras de muzică. Îi calcă pe urme mamei sale. ”Lui Nicolas îi place tare mult muzica. Cred că o să fie un bun artist. Chiar vreau să-l îndrum, să-l ajut. Doar că e mic și nu pot să-l dau nici la instrumet, nici la canto, la nimic. Mai așteptăm un an. De la 5-6 ani, am vorbit deja. Îl duc la chitară și la canto. Deja îi simt pe copii că au pasiuni. Vor să facă șah. M-au înnebunit cu șahul. Zi de zi vor să jucăm șah. O să-i orientez și către acest sport al minții. Le place mult, trebuie doar să-i ajut, să-i îndrum. Astea sunt lucrurile importante pentru copii! Interesul suprem al copiilor este să meargă într-o vacanță? Așa a precizat în instanță, că este interesul suprem al copiilor. Interesul copiilor este liniștea, liniștea între părinți. (CITEȘTE AICI: GEST CONTROVERSAT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU. A ÎNTREBAT-O PE FIICA SA CE CREDE DESPRE CONFLICTUL DINTRE EA ȘI CLAUDIA PĂTRĂȘCANU. CARE ESTE PĂREREA SOFIEI. VIDEO)

Că ei vor înțelege mai târziu, s-au despărțit, dar au rămas în relații mișto, de prietenie. Pe ei nu-i interesează banii, nu-i interesează luxul. Pe ei poți să-i pui să doarmă pe un pat simplu, normal, ei dacă văd afecțiune și înțelegere și o văd pe mama lor fericită, pe tatăl lor la fel, și ei sunt fericiți. Pe ei nu-i interesează că pleacă în Maldive! Se duc apoi la școală să povestească ce? Că au văzut tot o mare? Ei nu simt nimic”, a declarat artista.

Tot ea a ținut să repete, în final: ”Pentru mine nu este o victorie ci doar o liniște sufletească, am fost înțeleasă ca mamă și mi s-a dat dreptate. Sper ca și tatăl lor să ajungă la această liniște sufletească și înțelegere în privința copiilor noștri, să aibă răbdare și, cu siguranță, va veni și ziua călătoriilor, la momentul vârstei lor potrivite. Până atunci, țara noastră este plină de frumuseți culturale și copiii noștri ar trebui să o descopere. Aștept cu nerăbdare vacanța mea cu copiii, din septembrie, pe Valea Oltului, să vizităm obiectivele, vom sta cinci zile, apoi ne întoarcem pentru pregătirile școlare. Începem clasa 0.”

Sursa foto: Instagram

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Ea este femeia care i-a luat mințile lui Ion Țiriac. Miliardarul în vârstă de 82 de ani este mai îndrăgostit ca niciodată! Cum își răsfață aleasa cu 36 de ani mai tânără decât el:
Ea este femeia care i-a luat mințile lui Ion Țiriac. Miliardarul în vârstă de 82...
Telenovelă în toată regula. Întâlnire de gradul zero între Cristi Borcea și actualul soț al Alinei Vidican. Ce au pus la cale
Telenovelă în toată regula. Întâlnire de gradul zero între Cristi Borcea și actualul soț al...
ȘOC! Ce îi pune să facă Ramona Olaru pe bărbații pe care abia i-a cunoscut. Asistenta TV i-a spus tot lui Dani Oțil
ȘOC! Ce îi pune să facă Ramona Olaru pe bărbații pe care abia i-a cunoscut....
FOTO. Otniela, de la `Bravo, ai stil`, în costum de baie! Apariție răvășitoare
FOTO. Otniela, de la `Bravo, ai stil`, în costum de baie! Apariție răvășitoare
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor. E puțin șocant…
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor....
Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți. „Mă dor toate! De ieri așteptăm Salvarea!”
Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți. „Mă dor toate! De...
A cumpărat o mașină nouă care a ruginit după doi ani. Instanța i-a acordat daune mai mari decât prețul plătit pe mașină!
A cumpărat o mașină nouă care a ruginit după doi ani. Instanța i-a acordat daune...
Bomba anului! Cine ar fi amanta lui Gigi Becali: De tot râsul! E un nume mare din showbiz-ul românesc!
Bomba anului! Cine ar fi amanta lui Gigi Becali: De tot râsul! E un nume...
Pandemia Delta. Ce simptome diferite are cea mai contagioasă variantă COVID
Pandemia Delta. Ce simptome diferite are cea mai contagioasă variantă COVID
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu toți
Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu...
Irina Columbeanu s-a transformat într-o adolescentă superbă. La 14 ani arată ca o variantă blondă a mamei sale
Irina Columbeanu s-a transformat într-o adolescentă superbă. La 14 ani arată ca o variantă blondă...
O româncă povesteşte cum s-a apucat de videochat şi a făcut 1 milion de dolari în câteva luni. Reacţia părinţilor când le-a spus adevărul
O româncă povesteşte cum s-a apucat de videochat şi a făcut 1 milion de dolari...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată, de fapt, solistul trupei Carla’s Dreams? Artistul a fost surprins, pe stradă, fără pic de machiaj. Iată cine e el!
Cum arată, de fapt, solistul trupei Carla’s Dreams? Artistul a fost surprins, pe stradă, fără...
ȘOCUL ANULUI despre PFIZER: Se întâmplă chiar în aceste zile! Decizia luată de companie
ȘOCUL ANULUI despre PFIZER: Se întâmplă chiar în aceste zile! Decizia luată de companie
Nenorocirea care va lovi România. Repetăm tragedia din Lombardia. Nu vom scăpa
Nenorocirea care va lovi România. Repetăm tragedia din Lombardia. Nu vom scăpa
Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”
Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” ....
Horoscop marți, 28 septembrie. O zodie pierde tot la final de septembrie: Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!
Horoscop marți, 28 septembrie. O zodie pierde tot la final de septembrie: Nu te băga...
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Obiectul ciudat la care a ajuns să facă reclamă Anda Adam. N-ai fi spus că poate face o astfel de promovare
Obiectul ciudat la care a ajuns să facă reclamă Anda Adam. N-ai fi spus că...
Healthcare Trends VIDEO. Prevenţia pentru cancerul de col uterin. Te poţi vaccina daca ai deja virusul HPV în corp?
Healthcare Trends VIDEO. Prevenţia pentru cancerul de col uterin. Te poţi vaccina daca ai deja...
Nicușor Dan, primele declarații despre carantinarea Bucureștiului: „Eram la 200 şi acum suntem la 5.000, ceea ceea ce e cam mult
Nicușor Dan, primele declarații despre carantinarea Bucureștiului: „Eram la 200 şi acum suntem la 5.000,...
Actori talentați pe care ți-i aduci aminte, dar pe care nu știi cum îi cheamă
Actori talentați pe care ți-i aduci aminte, dar pe care nu știi cum îi cheamă
Cine este primul român vaccinat cu DOZA TREI de vaccin anti-COVID
Cine este primul român vaccinat cu DOZA TREI de vaccin anti-COVID
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii au remarcat-o
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii...
De ce este Florin numit...Salam? Numele său e altul, dar motivul pentru care a ales să fie „Salam
De ce este Florin numit...Salam? Numele său e altul, dar motivul pentru care a ales...
SĂRBĂTOARE 28 SEPTEMBRIE 2021. Ce mare sfânt este prăznuit în calendarul creștin ortodox?
SĂRBĂTOARE 28 SEPTEMBRIE 2021. Ce mare sfânt este prăznuit în calendarul creștin ortodox?
Şoferii care trebuie să scoată de acum din buzunar 17.000 de lei pentru RCA
Şoferii care trebuie să scoată de acum din buzunar 17.000 de lei pentru RCA
Antreprenorul român care era pe punctul de a-şi vinde businessul cu preţul unei maşini. A ales să îl păstreze, iar acum vrea să ajungă la o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro
Antreprenorul român care era pe punctul de a-şi vinde businessul cu preţul unei maşini. A...
Propunerea care a lăsat-o mască pe Carmen de la Sălciua: „Îți dau 20.000 de euro să...”
Propunerea care a lăsat-o mască pe Carmen de la Sălciua: „Îți dau 20.000 de euro...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
„Eu am UCIS-O pe Prințesa Diana!”- A recunoscut pe patul de moarte: „Știa prea multe secrete”
„Eu am UCIS-O pe Prințesa Diana!”- A recunoscut pe patul de moarte: „Știa prea multe...