Acasă » Cancan » La 51 de ani, fostul prezentator al Antenei a ”prins” burtică de familist și…

La 51 de ani, fostul prezentator al Antenei a ”prins” burtică de familist și…

De: Cristian Lisandru 23/02/2019 | 23:34

Acum câțiva ani, Lucian Mîndruță a trecut printr-un coșmar mediatic după ce a fost surprins într-o ipostază compromițătoare. Celebrul prezentator TV se afla cu mașina pe un câmp din Mogoșoaia, însă amănuntul picant care a surprins pe toată lumea a fost acela că el nu era singur în mașină, ci însoțit de o tânără. Înainte ca imaginile respective să fie făcute publice, Lucian Mîndruță și-a cerut scuze soției – în direct – într-o emisiune televizată. Asumarea responsabilității a contat enorm, iar mariajul de 15 ani a fost, astfel, salvat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a descoperit pe Lucian Mîndruță la mall, alături de soția sa, iar imaginile vorbesc de la sine. Mai mult, Lucian Mîndruță se poate ”lăuda” și cu o burtică de… familist răsfățat. 

„Lucian Mîndruţă are o amantă”. Informația-șoc a luat a declanșat o adevărată sarabandă a comentariilor. Vedeta Observatorului de la Antena 1 a apărut pe post, cerându-și scuze familiei înainte ca scandalul să izbucnească. Întrebat, la vremea respectivă, dacă a înşelat-o pe Ioana, Lucian Mîndruţă a răspuns în doar câteva cuvinte: ”Dacă aş spune nu, nu m-ar crede nimeni. Însă dacă aş spune da, asta chiar ar fi o minciună”. (CITEȘTE ȘI: LA UN AN DE LA AVENTURA CU AMANTA, LUCIAN MANDRUTA, IN TANDERETURI CU NEVASTA)

Lucian Mîndruță consideră că face parte din categoria bărbaților care nu îşi înşală nevasta şi chiar a insistat, la un moment dat, asupra acestui aspect: ”…la noi în casă acest scandal nu a existat. Înţelege fiecare ce vrea de aici. Crezi că eram nebuni să mergem în Caraibe, pe o barcă, într-o cabină de 2×2 metri dacă aveam o problemă?”

Apele s-au liniștit în familia Mîndruță

”Familia este foarte importantă. N-a fost ușor, dar noi avem o relație solidă și puternică. În orice cuplu cu o căsătorie de scurtă durată există astfel de momente grele și oricine are o căsnicie solidă știe că există și astfel de momente. Noi am reușit să trecem peste ele”, spunea soția lui Lucian Mândruță după întâmplarea bulversantă. Acesta a fost semnalul clar că apele urmau a fi liniștite în familie, iar ”escapada” negată de Lucian Mândruță – ”Însă dacă aş spune da, asta chiar ar fi o minciună – a fost dată uitării, viața de familie reintrând, încetul cu încetul, în normalitate.

Impasul de acum câțiva ani a însemnat, firește, o experiență suplimentară în familia Mândruță. Momentele tensionate au fost estompate odată cu trecerea timpului, iar Lucian Mândruță și soția sa au mers mai departe. Acum, paparazzi CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-au surprins pe cei doi la shopping, într-un mall din București, iar prima concluzie trasă este aceea că lui Lucian Mândruță îi priește de minune viața de familist.

Fericitul soț al unei femei care a avut puterea de a aborda cu tact presupusa aventură din trecut, Lucian Mândruță apare în postura de familist împlinit. Chiar s-a îngrășat – timpul își pune amprenta -, semn că şi factorii de stres conjugal au fost eliminați, iar burtica fostului prezentator filiform este un exemplu sugestiv. Cu siguranță că Lucian este răsfățat de Ioana și din punct de vedere culinar. (NU RATA: DUPA CE A INSELAT-O LUCIAN MANDRUTA S-A FACUT BAIAT DE CASA! VEZI CUM ISI SPALA PACATELE VEDETA!)

Lucian Mîndruță, alături de soție, afișând o burtică de familist răsfățat

Lucian Mândruță și soția sa s-au plimbat, agale, pe holurile mall-ului, ținându-se mână și apărând în ochii tuturor celor prezenți ca un cuplu bine sudat după experiența dureroasă din trecut. Au intrat în magazine, au studiat oferta vestimentară, au probat unele haine, s-au sfătuit în legătură cu utilitatea acestora. Bineînțeles că ”aventura” din trecut este, acum, doar o amintire neplăcută, din ce în ce mai ștearsă. Iar Lucian și Ioana sunt cât se poate de fericiți.

Lucian Mîndruță și soția, ținându-se mână

”Aș vrea doar să-i rog să rămână cu mine”

În 2009, Lucian Mândruță a preferat să nu se ascundă, ci a făcut – live – un anunț absolut senzațional. În emisiunea ”Acces Direct”, Lucian și-a anunțat familia că va urma o perioadă de coșmar:

„Astazi s-a întâmplat un lucru care va aduce durere familiei mele. Mâine un ziar din București va publica niște fotografii urâte. Urâte din punctul meu de vedere. În momentul acesta probabil că nu sunt nici un părinte foarte bun, nici un soț extraordinar. În momentul acesta sunt un om care este, ca să zic așa, o știre. Și poate că va răpesc timpul dumneavoastră în seară asta, care veți cîți ziarele de mâine, să va spun că, o dată, familia mea e alături de mine, chiar dacă am greșit enorm față de ea, și-apoi să îi cer scuze Ioanei, lui Matei, Andreei și Mihai pentru lucrurile grele care urmează pentru ei în perioadă următoare. Aș vrea doar să-i rog să rămână cu mine și dumneavoastră, dacă puteți, doamnelor și domnilor”. (VEZI ȘI AICI: LUCIAN MANDRUTA DESPRE SCANDALUL CU AMANTA: „NU REGRET NIMIC, ATUNCI MI-AM DAT SEAMA CA SUNT CELEBRU”)

După un anumit interval de timp, Lucian Mîndruță a fost invitat în emisiunea ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, făcând referire și la reacția pe care au avut-o băieții săi atunci tatăl lor a fost ”pus la colț” de presă.

”Copiii mei sunt pe site-uri serioase şi nu citesc astfel de articole pe internet. Nu m-au întrebat dacă am înşelat-o pe mama lor. Dacă m-ar întreba, eu i-aş trimite la mama lor. Până la urmă nu s-a stabilit că a fost infidelitate. Nu am confirmat şi nu am infirmat. Oamenii nu ştiu care este povestea cu adevărat şi nici nu au de ce să ştie. Am cerut iertare soţiei şi de atunci i-am mai cerut iertare pentru că am stat de ziua ei pe Facebook”, a declarat Lucian Mîndruţă.

”Erau colegii mei, aveau un story super beton”

Lucian Mîndruță a fost afectat, indiscutabil, de scandalul declanșat – la vremea respectivă – în mass-media, dar a ținut să precizeze, de fiecare dată când a avut ocazia, că ar fi făcut la fel dacă s-ar fi aflat în locul jurnaliștilor.

„Pe mine nu ce a scris presa m-a afectat foarte tare, ci cantitatea de ură declanșată de acele povești în media și în spațiul public. Adică nu m-a deranjat ce au scris jurnaliștii despre mine. Și eu aș fi făcut la fel – erau colegii mei, aveau un story super beton. Nu aveai cum să nu-l faci. Dar comentariile oamenilor de pe site-uri, în josul articolelor… m-am întâlnit cu o ură publică pe care nici nu o știam. Nu știam cât de puternică e!”, a punctat el. (CITEȘTE ȘI: LUCIAN MANDRUTA, ASALT LA MALL! VEZI CE A FACUT FOSTUL PREZENTATOR IN ZONA DE DISTRACTIE!)

În ceea ce o privește pe soția sa, Lucian Mîndruță a precizat că nu a fost, totuși, foarte afectată. De ce? Pentru simplu motiv că ea a fost sigura care a știut… adevărul.

„N-am spus nimănui care era adevărul și lumea, după o vreme, s-a liniștit. Ne-a lăsat în pace. Asta a fost tot. Pe cuvântul meu că nu știe nimeni adevărul, nici acum. De-aia sunt liniștit și nu mă simt cu musca pe căciulă”, a declarat el.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Kate Middleton este în doliu la scurt timp după vestea cancerului! Pe cine a pierdut Prințesa de Wales în această perioadă grea
Kate Middleton este în doliu la scurt timp după vestea cancerului! Pe cine a pierdut...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Leguma ieftină, gustoasă și care conține multe vitamine pe care o găsești în toate magazinele. Mihaela Bilic o recomandă, o poți mânca în loc de carne
Leguma ieftină, gustoasă și care conține multe vitamine pe care o găsești în toate magazinele....
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii...
×