La cinci luni de când au făcut pace in platoul Cancan TV, Pepe şi Oana se ceartă din nou: „Ea caută motive să apară la TV”

Publicat: 12/03/2013 | 08:21
La cinci luni de când au făcut pace in platoul Cancan TV, Pepe şi Oana se ceartă din nou: „Ea caută motive să apară la TV”

Au trecut aproape cinci luni de când Pepe şi Oana Zăvoranu s-au împăcat în platoul emisiunii Cancan TV, dar războiul dintre ei pare să reinceapă.

Acum aproape o jumătate de an, Pepe a acceptat să vină în platoul emisiunii CanCan TV, alături de fosta lui soţie, dar cu o condiţie: Oana ar fi trebuit să-i dea inapoi cămăruţa mult disputată.

Ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat, deoarece Adi Artene, prezentatorul emisiunii, s-a dus a doua zi cu el la notar si a rezolvat si această problemă.

Acum, Oana Zăvoranu susţine că Pepe i-a promis ca, in schimbul acelei incăperi, va renunţa la procesele pe care i le-a intentat după despărţire.

Acum, artistul infirmă acest lucru şi spune că va merge mai departe cu toate acţiunile intentate in instanţă: „Cum să-mi retrag procesul? N-am spus niciodată că renunţ la proces! Cămăruţa pe care mi-a cedat-o făcea parte din partaj. Mi-au distrus apartamentul, mi-au furat bani, tot ce aveam, cum aş putea să renunţ?! E dreptul meu! Vinovaţii trebuie să plătească! Nu are nicio logică supărarea ei. Nu dau vina pe nimeni, nu are nicio legătură cu ea. Partajul e una, iar procesul e alta. Caută motive să apară la TV.

pepe

Când am avut divorţul la notar, acum doi ani, am fost de acord să-i cedez firma şi maşina, în valoare de 50.000 de euro, şi ea a acceptat să-mi cedeze cămăruţa. La două zile i-am dat datoria. La vreun an, după multe şicanări, am anunţat-o prin avocat că, dacă nu-mi cedează cămăruţa, conform înţelegerii, o aştept la proces. După un an şi jumătate, ea a trebuit să apară la «Cancan TV» (Acasă). Atunci, Artene (prezentatorul – n.r.) m-a sunat şi mi-a zis că dacă vin în emisiune şi stau pe aceeaşi canapea cu ea, îmi obţine camera. Ca să nu deschid un alt proces, am acceptat. Am fost în emisiune, apoi m-am dus cu Artene la notar şi mi-am luat cămăruţa”, a declarat Pepe, pentru ziarul Ring.

Citește și...