Acasă » Vedete » Bianca Dragusanu » La mare, la soare, fetele au fost goale! Imagini de colectie cu vedetele pe plaja! Unele au frapat, altele au oripilat!

La mare, la soare, fetele au fost goale! Imagini de colectie cu vedetele pe plaja! Unele au frapat, altele au oripilat!

De: Cancan 31/12/2012 | 20:39
La mare, la soare, fetele au fost goale! Imagini de colectie cu vedetele pe plaja! Unele au frapat, altele au oripilat!

Acum, ca afara termometrele arata temperaturi destul de scazute, sa ne aducem aminte cat de frumoasa a fost vara si mai ales cum defilau vedetele noastre in costume de baie!

Daca unele nu au fost tocmai pe gustul tuturor, cele mai multe au facut senzatie!

In anul care tocmai s-a incheiat, multe dintre vedetele autohtone si-au etalat cu mandrie trupurile pe plajele din Romania. Fie ca multe dintre ele au slabit, altele si-au pus silicoane, altele s-au umplut de celulita, niciuna dintre ele nu s-a sfiit sa isi arate nurii.

.

vara fierbinte

Agnes Matoko
Chiar daca are gene bune, stiindu-se deja ca mulatrii au corpuri mai tonifiate, Agnes nu se bazeaza doar pe acest avantaj ci petrece destul de mult timp in sala de sport. Drept dovada stau pozele cu ea in costum de baie, pe cand defila pe plaja din statiunea Mamaia. Fotomodel de profesie, mulatra reusea sa atraga privirile tuturor barbatilor, de fiecare data cand iesea din apa marii.


vara fierbinte

Anca Ivanescu
Chiar daca a divortat de George Ivanescu, Anca este in continuare supranumita Regina vinurilor din Romania. Pe plaja, femeia de afaceri nu este tocmai o …regina, insa acest aspect conteaza cel mai putin pentru Anca Ivanescu. Paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o pe femeie pe o plaja privata si destul de discreta din zona Navodari. Desi locul era ferit de curiosi cativa dintre turistii aflati pe plaja au remarcat costumul galben de baie al Ancai, care atunci cand se uda devenea destul de transparent.


vara fierbinte

Anca Turcasiu
Desi are 42 de ani, Anca Turcasiu reuseste in continuare sa taie rasuflarea tuturor barbatilor care au norocul sa o intalneasca pe plaja sau la piscina. Pozele cu artista din aceasta vara, de la o piscina din Capitala au starnit invidia chiar si in randul adolescentelor. Cantareata arata extraordinar, are un corp frumos, chiar si dupa o sarcina, este tonifiata si cine nu o recunoaste nu-i da mai mult de 30 de ani.


vara fierbinte

Andreea Ibacka
Sotia lui Cabral a declarat de cate ori a avut ocazia ca este o mare fana a soarelui si a temperaturilor ridicate, numai bune de facut plaja. Andreea Ibacka a fost fotografiata in nenumarate randuri de paparazzii CANCAN.ro bronzandu-se pe plajele din Romania. Desi are un corp superb, foarte bine proportionat si ingrijit, blonda prefera mai mult sa stea intinsa pe sezlong . Andreea isi etala corpul doar atunci cand se ridica pentru a face o baie in mare.


vara fierbinte

Bianca Dragusanu
Vizibil mult mai slaba ca vara trecuta si roscata, Bianca Dragusanu isi afiseaza cu mandrie corpul atat in Bucuresti, pe la diferite piscine de fite, fie pe malul marii Negre. Cu toate ca multi ai criticat-o ca fiind mult prea slaba, iar altii au zis ca este anorexica, atunci cand ramane doar in costum de baie reuseste sa intoarca toate privirile. Pentru ca mereu a avut grija de corpul ei, Bianca nu are pic de celulita, asa ca poate sa imbrace orice timp de costum.


vara fierbinte

Cezara Darie
Pentru ca, in primavara, a incheiat contractul cu emisiunea unde era asistenta , Cezara Darie a profitat la maximul de vara insorita. Blonda si-a petrecut majoritatea timpului pe plaja, fie in Romania, fie in cele mai exotice locatii. Chiar daca arata senzational si are sanii siliconati, Cezara nu renunta niciodata la sutien, nici macar atunci cand se afla pe o plaja pustie.


vara fierbinte

Cosmina Pasarin
Fara doar si poate, Cosmina Pasarin este una dintre cele mai atletice vedete de la noi. Cu un corp bine lucrat la sala, bruneta starneste invidie in randul femeilor si fantezii in cele ale barbatilor. Slaba, insa tonifiata, Cosmina este o prezenta agreabila pe plaja sau la piscina.


vara fierbinte

Gina Maican
In anul care tocmai s-a terminat, Gina Maican a avut fluctuatii de greutate, care si-au pus destul de evident amprenta pe corpul ei. Cu toate ca si-a aratat formele intr-o revista pentru barbati, bruneta a continuat sa faca senzatie la malul marii, facand valuri printre barbatii carora nu le plac doar femeile sifide ci si cele voluptoase.


vara fierbinte

Loredana Chivu
Dupa ce a castigat titlul de Miss Tanga, Loredana Chivu si-a etalat bikinii si silicoanele pe litoralul romanesc. Desi nu are nici cea mai mica jena in a defila aproape goala, atunci cand merge pe plaja, “fostul iepuras” isi acopera fundul cu o esarfa, tocmai pentru a-si ascunde imperfectiunile de pe posterior. Desi costumul de baie este unul minuscul, semn ca blonda vroia sa se bronzeze cat mai mult, Loredana nu a plecat de acasa fara accesorii, un lantisor pe care l-a pus in talie, ochelari mari de soare si tot felul de clamute.


vara fierbinte

Marinela Nitu
Marinela Nitu este o prezenta destul de discreta, insa atunci cand se face observata, reuseste sa capteze absolut toate privirile. Asa a facut si in vara, cand a defilat pe plaja din Mamaia intr-o pereche minuscula de bikini si o rochita transparenta din voal. Marinela Nitu nu vrea sa se bronzeze cu urme asa ca renunta la sutien aproape de fiecare data. Paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o pe sotia “Luceafarului” Miron Cozma in timp ce iesea din apa. Marinela purta o rochie care aducea cu un navod pescaresc innodat peste umar, chilot tanga pe care a accesorizat-o cu un sirag de margele cu pene, o cruce cu lant si bratari la maini.


vara fierbinte

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu se numara printre persoanele care adora plaja, insa nu pentru a sta intinsa la soare ci pentru a se bucura de briza si de priveliste. Cu paharul intr-o mana si tigara in cealalta, afacerista demonstreaza ca nu conteaza varsta pentru placerile vietii, iar spiritul omului este ca si vinul, pe masura ce trece timpul peste el, isi contureaza tot mai mult personalitatea.


vara fierbinte

Oana Lis
Oana Lis se numara printre acele persoane care nu sunt deloc inhibate de kilogramele in plus, pe care le arata cu mandrie chiar si pe plaja. Desi are probleme cu pielea, fiind foarte alba si plina de alunite, sotia lui Viorel Lis nu ar trebui sa se expuna prea mult la soare, insa blonda a ignorat aproape toata vara sfatul medicului. Atunci cand nu era pe plaja cu prietenele ei, Oana mergea insotita de sotul ei, care de cele mai multe ori era pe post de partener de joaca in apa.


vara fierbinte

Raluca Ogica
Atunci cand merge la mara, Raluca Ogica are mare grija de pielea ei, asa ca fie atunci cand sta la soare sau cand intra in apa, fiica lui Stelian Ogica isi aplica un strat gros de crema. Este evident faptul ca tanara are mare grija de corpul ei, caci celulita nu i se vede pe picioare si fund. Mai mult, in ciuda tuturor barbatilor care probabil si-ar dori sa o vada goala pe fosta asistenta tv, Raluca nu face niciodata topless pe plaja.


vara fierbinte

Sidonia Tatoiu
Sidonia Tatoiu, sotia milionarului Dan Tatoiu, este modelul atipic de femeie. Blonda este pasionata a sporturilor extreme, iar zilele de plaja pentru ea nu se rezuma la statul pe sezlong ci la sporturile de apa. Sidonia nu etaleaza pe plaja cele mai fancy costume de baie, desi situatia materiala i-ar permite ci prefera pantaloni scurti, tip barbatesc si sutienul de la costumul de baie.


vara fierbinte

Roxana Ilie-Plesea
Faptul ca a pus cateva kilograme in plus a fost de bun augur pentru Roxana Ilie-Plesea, despre care lumea a spus ca arata senzational. Vizibil mai “carnoasa” ca anul trecut, Roxana a facut furori in aceasta vara pe plajele din Romania. Desi este casatorita de aproape doi ani, fotomodelul obisnuieste sa mearga pe plajele din Romania alaturi de prietenele ei, lansand vacantele in afara tarii in compania sotului ei.

Denisa Macovei
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...