La un pas de impacare? Bianca Dragusanu si Adrian Cristea vor sta impreuna doua zile! Vezi aici cum va fi posibil!

Publicat: 21/05/2015 | 08:16
La un pas de impacare? Bianca Dragusanu si Adrian Cristea vor sta impreuna doua zile! Vezi aici cum va fi posibil!

In acest weekend, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea vor petrece mai bine de zece ore pe zi impreuna. Cum? La Targul de Nunti de la Romexpo, acolo unde, coincidenta sau nu, si-au luat standuri unul langa celalalt.

S-au iubit timp de trei ani, iar relatia lor a fost una cu suisuri si coborasuri. De mai bine de un an insa, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au pus punct povestii lor de dragoste. In ultima vreme insa, cei doi au tot fost vazuti impreuna si nici unul nu a negat ca au reluat legatura. Amical, spune fiecare. Ei bine, in acest weekend, Bianca si Adrian vor petrece foarte mult timp impreuna si vor avea timp sa depene amintiri si sa, poate, sa isi mai dea o sansa.

Bianca Dragusanu

Astfel, cei doi vor fi prezenti la Targul de nunti de la Romexpo. Ea prezentandu-si rochiile de miresa si de seara, iar el pentru a incerca sa vanda cat mai multe costume de ginere din colectia care ii poarta numele. Coincidenta sau nu, roscata si-a luat stand chiar langa cel al fostului ei iubit, asa ca, timp de zece ore pe zi, in weekend, ei vor sta nas in nas.

 

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea

CITESTE SI:

Veste GROAZNICA pentru Bianca Dragusanu! Victor Slav se insoara cu alta femeie

Victor Slav nici nu vrea sa mai auda de Bianca Dragusanu! Motivul pentru care si-a propus sa o uite definitiv pe fosta lui sotie

 

C.B

Citește și...