Legatura nestiuta dintre Catalin Crisan si Antonia! La mijloc este chiar fiica artistului

Publicat: 17/10/2014 | 16:33
Legatura nestiuta dintre Catalin Crisan si Antonia! La mijloc este chiar fiica artistului

La prima vedere, Catalin Crisan si Antonia nu par a avea nimic in comun. Insa, lucrurile nu stau chiar asa. Fiica artistului a participat la emisiunea- concurs unde cantareata este jurat si s-au apropiat destul de mult.

Daria Crisan a mostenit pe deplin talentul tatalui ei, fiica lui Catalin Crisan impresionand juriile festivalelor muzicale si castigand premiu dupa premiu. Acum, tanara a decis ca a venit momentul sa treaca la un alt nivel, asa ca s-a inscris in emisiunea-concurs unde Antonia este jurat.

Antonia s-a fotografiat alaturi de fiica lui Catalin Crisan
Antonia s-a fotografiat alaturi de fiica lui Catalin Crisan

CITESTE SI

Catalin Crisan o sa planga! Uite ce mare si frumoasa s-a facut fetita lui pe care n-a mai vazut-o si ce talent ascuns are!

Fiica lui Catalin Crisan ii calca pe urme tatalui! Daria a urcat pe scena si a uimit juriul unui concurs

Cantareata a fost incantata de fata lui Crisan si s-a apropiat de ea destul de mult, cele doua fotografiindu-se impreuna. Imaginea pe care Antonia a facut-o publica a primit mii de like-uri, fanii artistei trimitandu-i atat ei, cat si Dariei, mesaje de incurajare si felicitari.

 

A cantat alaturi de tatal ei

In anul 2008, pe vremea cand inca forma o familie fericita alaturi de Lucia Bubulac si cei doi copii ai lor, Catalin Crisan a lansat un album de „familie”. Aceasta continea melodii cantate alaturi de Lucia, dar si cate o piesa a Dariei si una a lui Raris. Din pacate, un an mai tarziu, Catalin si fosta sotie au divortat, artistul refacandu-si viata in 2011.

A.D.