Leonard Iosefini face orice pentru a atrage strainii! Vezi aici cum a reusit iluzionistul sa impresioneze un chinez!

Publicat: 05/04/2013 | 00:16

Aflat la un eveniment monden, Leonard s-a facut imediat remarcat. Si asta pentru ca, asezat la o masa, a incercat sa convinga un grup de oameni de afaceri ce inseamna magie. Un chinez i-a cazut in mreje!

Leonard l-a lasat fara cuvinte pe un om de afaceri de origine chineza
Leonard l-a lasat fara cuvinte pe un om de afaceri de origine chineza

Castiga bani facand sa apara si sa dispara diverse obiecte si pare sa-i mearga de minune. In plina criza financiara, Leonard Iosefini profita de orice ocazie pentru a atrage cat mai multi clienti. Aflat miercuri seara la un  eveniment monden, magicianul a pus ochii de cum a intrat pe un grup de omeni de afaceri, printre care si unul de nationalitate chineza.

Leonard le-a explicat explicat potentialilor clienti fiecare etapa a trucului cu balonul
Leonard le-a explicat explicat potentialilor clienti fiecare etapa a trucului cu balonul

Extrem de indraznet, Leonard s-a bagat imediat in seama cu acestia, s-a prezentat in limba engleza, apoi a inceput sa le arate cateva numere de magie. Impresionat, un chinez i-a cerut iluzionistului sa-i mai arate alte trucuri, iar Iosefini s-a conformat imediat, atragand privirile si celor de la mesele vecine.

c
c

Ramane de vazut daca afaceristul de origine chineza a fost atat de incantat de numerele de magie facute de Leonard Iosefini, incat sa ii propuna un contract peste ocean, ori daca truda iluzionistului a fost in zadar…si pe gratis.

 

Claudia Balan

Citește și...