Lidia Buble, disperată. „Ajutor! Nu ştiu ce-i cu mine….” Ce a păţit iubita lui Răzvan Simion

Publicat: 20/09/2017 | 16:30

Lidia Buble este foarte îngrijorată de faptul că a slăbit enorm în ultima perioadă. Artista a ajuns să cântărească 40 de kilograme şi, prin intermediul contului personal de socializare, le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali, în speranţa că aceştia îi vor recomanda o reţetă pentru îngrăşare.

„Ajutooor! Dacă aveţi nişte kilograme în plus şi vreţi să scăpaţi de mine, trimite-ţi-le la mine, vă rog! Aştept soluţii, aştept idei, o rezolvare la problema mea de la voi, pentru că nu mai ştiu ce să mai fac. Pe la sală nu mai apuc să dau pentru că sunt foarte mult plecată şi când am puţin timp. Am ajuns la 40 şi un pic de kilograme!

Nu ştiu ce-i cu mine, că atâta mănânc, dar mănânc şi nu se pune. Nu se mai pune acum… Dar în urmă cu câţiva ani, artista a avut mari probleme cu greutatea ei. M-am lăsat brusc de sport, luasem câteva kilograme bune, dar după aceea, într-adevăr mi-am dorit să mai slăbesc puţin, pentru că ştii că la televizor te mai îngraşi cu cinci kilograme, şapte kilograme şi îmi doream să slăbesc, dar nu atât de mult”, a scris Lidia Buble pe contul personal de socializare.

Lidia Buble are de aproape doi ani o relaţie de dragoste cu Răzvan Simion. Cei doi nu iau, însă, în calcul să se căsătorească în viitorul apropiat.

Citește și...