Lidia Buble, schimbare radicala de look dupa ce l-a lasat pe Razvan fara sotie! Acum este mai pe placul „matinalului”

Publicat: 03/07/2015 | 11:51
Lidia Buble, schimbare radicala de look dupa ce l-a lasat pe Razvan fara sotie! Acum este mai pe placul „matinalului”

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba! - spune o vorba din batrani. Iar in ceea ce o priveste pe Lidia Buble, cantareata care traieste o poveste de dragoste cu Razvan Simion, prima varianta este cu siguranta adevarata.

Vara este anotimpul marilor schimbari pentru Lidia. Mai intai, tanara s-a transformat dintr-o simpla cantareata talentata intr-o diva in devenire, datorita adulterului comis de Razvan Simion.

Iar acum, artista a hotarat sa isi schimbe look-ul, renuntand la pletele blonde cu care s-a remarcat in showiz si facandu-se bruneta. Lidia a postat imaginea pe contul ei de Facebook si, asa cum poate era de asteptat, a fost din nou jignita de prietenii ei virtuali.

lidia buble

Iti trebuie relaxare, c***a ordinara?„, „Detest proastele, tu esti una dintre ele„, „Si-a dat paduchii jos” – sunt doar cateva dintre comentariile malitioase ale contestatarilor Lidiei.

L-a sters pe Razvan din lista de prieteni!

Presa vuieste de o saptamana in legatura cu relatia dintre Razvan Simion si Lidia Buble, insa pana acum, nici „matinalul”, nici cantareata, nu au vorbit. La scurt timp dupa ce s-a aflat de cei doi, Lidia Buble l-a sters pe Razvan din lista ei de prieteni de pe Facebook.

J.D