”Iubita mea se excită atunci când…”. Un bucureştean a cerut ajutorul psihologului pentru că nu ştie cum să reacţioneze în momentele fierbinţi

Publicat: 04/06/2016 | 17:00
”Iubita mea se excită atunci când…”. Un bucureştean a cerut ajutorul psihologului pentru că nu ştie cum să reacţioneze în momentele fierbinţi

"Din pat în pat" e rubrica fără perdea, despre sex, ce găseşte rezolvare tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat să stea de vorbă şi să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme.

Bună, Jaqueline. Mă numesc Alexandru, sunt din Bucureşti şi am 30 de ani. Ştiu că de obicei îţi scriu femeile, dar am şi eu o problemă care, deşi pare uşor amuzantă, pentru mine nu este. Tocmai de aceea îmi este mai uşor să îţi povestesc ţie, decât prietenilor mei. Sunt împreună cu iubita mea de doi ani de zile, ne înţelegem foarte bine, dar are o obsesie ciudată cu… fundul meu. La început mă amuza, dar am început să îmi pun semne de întrebare dacă este normală această… pasiune a ei. Constant, atunci când suntem împreună, mă pipăie, mă pupă, se lipeşte de mine şi îmi spune că fundul meu o face să se excite foarte tare. Mi-e teamă şi de faptul că asta ar putea avea vreo influenţă în pat. Nu ştiu sincer ce să fac şi sper că mă poţi ajuta!

Bună, Alexandru! Mă bucur mult că ai prins curaj şi mi-ai scris, a cam venit vremea ca românii să renunţe la vechile prejudecăţi în privinţa psihologilor şi a problemelor legate de tot ce înseamnă relaţii şi viaţă sexuală. În fond, trebuie să fim ok din toate punctele de vedere. Cât despre problema ta, nu ştiu dacă ai discutat sau nu cu iubita ta despre această dilemă. Îmi dai de înţeles totuşi că relaţia merge foarte bine şi că vă iubiţi. Este foarte posibil să fie vorba despre un „condiment” care o face pe prietena ta să te adore şi mai mult, nu înseamnă neapărat asta afectează momentele intime, ba dimpotrivă, îi accentuează plăcerea. La fel cum şi unii bărbaţi au o pasiune pentru sânii sau fundul iubitei, probabil de data aceasta se întâmplă în cazul ei. Nu cred că ai un motiv de îngrijorare, mai degrabă bucură-te de atenţia ei.

Citește și...