Lili Sandu i-a stricat ploile lui Horia Tecau! Uite ce necaz i-a adus artista tenismenului: din cauza ei nu mai poate sa faca ASTA

Publicat: 14/10/2014 | 00:04
Lili Sandu i-a stricat ploile lui Horia Tecau! Uite ce necaz i-a adus artista tenismenului: din cauza ei nu mai poate sa faca ASTA

De cand s-a lansat zvonul ca Lili Sandu si Tecau formeaza cel mai nou cuplu, sportivul si-a pierdut multe admiratoare. Desi informatia a fost negata de cantareata, viata amoroasa a sportivului a avut de suferit, iar fetele il refuza pebanda rulanta.

Dupa despartirea de Andreea Raicu, tenismenului i-a fost ridicata cota la femei, lucru de care Horia a incercat sa profite la maximum. Desi este o fire destul de timida, a intrat in jocul domnisoarelor care isi doreau o aventura cu el. Aceast statut ii convenea de minune, insa din pacate ultimele zvonuri i-au stricat ploile.

 

Lili Sandu

Toate fetele cred ca are o aventura cu Lili Sandu

 

Desi atat Lili Sandu, cat si Tecau au incercat sa clarifice situatia, admiratoarele sportivului par ca nu vor sa inteleaga. Cu alte cuvinte, de cand a aparut zvonurile cum ca ar avea relatii cu Lili, Tecau abia daca mai poate sta de vorba cu vreo domnisoara fara sa incerce sa-i explice ca nu are nicio implicare emotionala cu artista. Mai mult, nici pe site-urile de socializare tenismenul nu mai are la fel de mare succes pe cat il avea atunci cand a aparut informatia ca nu mai formeaza un cuplu cu Andreea Tecau.

 

Andreea s-a iubit timp de un an cu tenismenul Horia Tecau.
Andreea s-a iubit timp de un an cu tenismenul Horia Tecau.

CITESTE SI:

Primele declaratii ale lui Lili Sandu despre relatia cu Horia Tecau! Ce spune bruneta despre povestea de dragoste cu tenismenul!

In sfarsit iese soarele si pe strada lui Horia Tecau. Dupa mai multe seri nereusite, tenismenul pleaca in sfarsit acasa cu….

 

lili sandu

Se cunosc, dar nu s-a infiripat nicio relatie intre ei

 

Totusi, intre Lili si Tecau a fost o scanteie. Cantareata si sportivul s-au cunoscut si au conversat prin intermediul site-urilor de socializare, insa intre ei nu s-a infiripat ceva mai mult de o amicitie sau cel mult un flirt. De altfel, Lili a declarat saptamana trecuta, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, ca este singura, in pofida faptului ca a mai iesit cu barbati, in oras.

 

D.M.

Citește și...