Lili Sandu s-a intors cu forte prospete in Romania. Nu are un iubit nou, insa se pregateste sa joace intr-un film

Publicat: 15/06/2013 | 19:16

Dupa o absenta destul de lunga, Lili Sandu s-a intors in Romania, pentru a se implica in diverse proiecte de aici. Cantareata si-a facut deja o viata in Los Angeles insa nu poate sta prea mult departe de vechii prieteni si rude.

Joi seara, Lili Sandu si-a facut aparitia la deschiderea restaurantul The Story, din Nordul Capitalei, insa nu numai in calitate de invitat ci si de artist, menit sa intretina atmosfera la petrecere.

Lili Sandu a revenit pe scena
Lili Sandu a revenit pe scena

Artista a venit de curand din Statele Unite si sustine ca nu are inca bilet de intoarcere. „Fac foarte bine, ma bucur ca m-am intors acasa, chiar daca pentru o perioada nu foarte lunga si sunt implicata in tot felul de proiecte”, a declarat Lili pentru CANCAN.ro

lili sandu

Cantareata este multumita de viata ei din SUA, insa sufletul ii este tot in Romania. „Este pentru unii de-a dreptul plictisitoare, pentru mine este fenomenala Am foarte multi prieteni, in general americanii sunt foarte prietenosi, dar am foarte multi prieteni”.

Desi pe deget are un inel nou, Lili sustine ca nu este de logodna si ca in viata ei nu exista niciun barbat, sau cel putin nu este inca pregatita sa-l arate. Pe de alta parte se mandreste insa cu un proiect de suflet, un film, in care va aparea cat de curand,

Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone
Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone

„Astea sunt lucruri care tin strict de mine si de intimitatea mea. De abia m-am intors. Acum incep sa-mi reintru in activitatea mea, dar sunt proiecte foarte multe, unul chiar de suflet. Nu am cum sa vorbesc si-mi pare tare rau, dar sigur o sa aflati cat de curand. Este vorba despre un film, cu un regizor pe care eu il respect din tot sufletul meu. Eu in general las faptele sa vorbeasca pentru mine. Nu-mi place sa ma laud”, a mai spus Lili Sandu.
 

Denisa Macovei

Banner

Citește și...