Acasă » Vedete » LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este Zannidache

LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este Zannidache

De: Cristina Cruceru 30/05/2024 | 23:50
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este Zannidache
Zanni este marele câștigător Survivor All Stars / Foto: Pro TV

Marea finală Survivor All Stars 2024 are loc, joi seara, de la ora 20:30, în direct la Pro TV! Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu sunt concurenții care au ajuns până-n ultima etapă a show-ului. Sorin Pușcașu a fost eliminat în semifinala producției fenomen, după ce a pierdut duelul cu Andrei Ciobanu. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură pentru a vedea cine este câștigătorul acestui sezon, concurentul care va pleca acasă cu premiul uriaș de 100.000 de euro și titlul de „Survivor România”. Cei trei finaliști au îndurat cinci luni de foamete, frig și condiții grele în jungla dominicană, iar în această seară vor afla dacă eforturile lor au meritat. Cine va fi marele câștigător Survivor All Stars?

UPDATE ora 23:50 | Marele câștigător Survivor All Stars 2024 este Zannidache!

„Yessss!”, a strigat Zanni când a ridicat trofeul.

Zannidache este marele câștigător al competiției Survivor All Stars / Foto: Captură Pro TV

UPDATE ora 23:35 | STOP VOT! Urmează ca Daniel Pavel să rostească numele câștigătorului Survivor All Stars 2024!

Zanni și Iancu / Foto: Captură Video Pro TV

UPDATE ora 23:05 | START VOT! Este ultima sesiune de voturi, în care telespectatorii își pot vota favoritul. Lupta se dă între Iancu și Zanni!

UPDATE ora 23:00 | Daniel Pavel a anunțat STOP VOT! Numele celui de-al doilea finalist care rămâne în joc este Iancu Sterp! Andrei Ciobanu este ultimul eliminat de la Survivor All Stars 2024! 

„Domnule Dan, mă bucur pentru Iancu, este și va rămâne prietenul meu. Mă bucur că am ajuns până aici, am cunoscut oameni frumoși. Pentru familia mea sunt un câștigător! Mă întorc la familia mea. Vă mulțumesc! Mulțumesc Survivor All Stars pentru cea mai epică competiție. Sunt ceea ce sunt astăzi datorită Survivor All Stars!”, a spus Andrei Ciobanu.

UPDATE ora 22:40 | START VOT! Daniel Pavel a anunțat că au fost deschise liniile de votare. Se pot trimite maxim 10 voturi de pe același număr de telefon!

UPDATE ora 22:35 | Finala se desfășoară live pe Pro TV, iar Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se află în fața foștilor coechipieri. Războinicii și Faimoșii și-au dat o ultimă întâlnire și așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine este învingătorul acestui sezon. În curând, se vor deschide liniile de votare.

UPDATE ora 22:13 | Zannidache a câștigat duelul contra lui Iancu Sterp. Fostul războinic s-a enervat la maxim și a avut o reacție surprinzătoare. A aruncat cu anumite obiecte de decor chiar în foc. (IMAGINI AICI) Zanni este cel care și-a ocupat locul spre marea finală Survivor All Stars 2024.

Iancu și Zanni, în lupta pentru locul în finala Survivor All Stars 2024 / Foto: Pro TV

UPDATE ora 21:50 | Zannidache a câștigat duelul contra lui Andrei Ciobanu. Este cel de-al doilea finalist care ocupă jilțul. Andrei Ciobanu intră în prima cursă de televoting cu cel care pierde bătălia dintre Zanni și Iancu Sterp.

Zanni a ocupat cel de-al doilea jilț / Foto: Captură Pro TV

UPDATE ora 21:30 | Iancu este primul care s-a calificat spre etapa următoare. A câștigat duelul contra lui Zanni și a lui Andrei Ciobanu. El a ocupat primul jilțul.

Iancu Sterp, primul care ocupă jilțul / Foto: Captură Pro TV

UPDATE ora 20:50 | Daniel Pavel a anunțat ultimul traseu din acest sezon All Stars. Cei trei finaliști își joacă ultima șansă către marele premiu. Au parte de un traseu complicat, iar primul care ajunge la 6 puncte ocupă un jilț. Adică, va fi cu un pas mai aproape de cecul de 100.000 de euro. Cel care pierde nu mai dă nicio altă luptă pe traseul Survivor. Totul se mută către public! Pierzătorul intră în prima sesiune de televoting, iar soarta se joacă în continuare pentru ceilalți doi. Acei doi intră într-o nouă bătălie, care propulsează pe câștigător direct în etapa finală a votului. Cel care a pierdut cel de-al doilea joc vine cu primul pierzător al zilei și se luptă la voturile telespectatorilor.

Zanni și Iancu, în primul duel al serii / Foto: Pro TV

UPDATE ora 20:30 | A început marea finală Survivor All Stars 2024, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care prezentatorul emisiunii va anunța „START VOT”. Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se luptă pentru premiul cel mare de 100.000 de euro, dar și pentru titlul de Survivor România. Foștii concurenți ai acestui sezon sunt prezenți în Republica Dominicană, să-și susțină coechipierii. Daniel Pavel anunța, în semifinală, că ultima ediție a competiției din Republica Dominicană va fi plină de surprize! Rămâne de văzut cum va decurge ultimul episod al acestui sezon Survivor.

Iancu, Zanni și Andrei / Foto: Pro TV

Știrea inițială

Emoțiile sunt întinse la maxim pentru cei trei finaliști: Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu! În această seară are loc marea finală Survivor All Stars 2024, când se va afla cine este câștigătorul acestui sezon. Doar unul singur se va întoarce pe meleaguri românești cu premiul de 100.000 de euro și titlul de „Survivor România”.

Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu, finaliștii de la Survivor All Stars

Lupta a fost una strânsă, dificilă, iar tensiunile au fost duse la cote ridicate între Războinici și Faimoși. Iată că-n ultima etapă a celebrului show au ajuns doi foști războinici și un fost faimos. Spunem „foști”, căci după unificare fiecare concurent rămas în emisiune a luptat pentru el. Nu au mai existat cele două tabere, iar participanții au conviețuit în aceeași baracă.

Ce-i drept, au devenit tot mai puțini cu timpul, ultima eliminare fiind în semifinala competiției, când Sorin Pușcașu a pierdut duelul contra lui Andrei Ciobanu. După un traseu greu, învingător a ieșit Andrei, Sorin fiind nevoit să-și ia adio de la calificarea în finală.

„Am zis tot sezonul că nu îmi e frică, dar îmi era frică. Jucam cu cei mai buni și, uneori, reușeam să și câștig. Îmi era frică rău de voi! Subestimarea voastră m-a întărit”, a spus Sorin Pușcașu, miercuri seara.

N-a plecat cu mâna goală, ci cu o sumă frumoasă, după 19 săptămâni de competiție (VEZI AICI)

Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, la duelul din semifinală / Foto: Instagram

Cine va fi câștigătorul Survivor All Stars 2024

Finala Survivor All Stars 2024 are loc în această seară, începând cu ora 20:30, iar lupta pentru marele premiu se va da între Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Cei trei finaliști sunt gata pentru ultima etapă a competiției din Republica Dominicană. Daniel Pavel a anunțat încă din semifinala show-ului că va avea loc o finală incendiară, cu multe surprize neașteptate pentru cei rămași în cursa pentru marele premiu.

Iancu Sterp a menționat că fiecare și-a câștigat locul în finală, mai ales că toți trei finaliștii au luptat încă de la începutul competiției, nu au intrat pe parcursul acesteia precum alții.

„Urmează o finală pe cinste. Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală, îl merităm. Am fost de la începutul sezonului aici”, a precizat Iancu.

Zanni a recunoscut că este pregătit pentru lupta finală: „Să înceapă, abia m-am încălzit”, în timp ce Andrei Ciobanu i-a anunțat pe toți că nu are de gând să renunțe, mai ales pe ultima sută de metri: „Am ajuns până aici și nu am de gând să renunț acum. De data asta, o să câștig”.

Finala Survivor România All Stars 2024, în această seară / Foto: Captură Pro TV

Cu câți bani se va alege câștigătorul Survivor All Stars 2024, după 5 luni de competiție

Iancu, Zanni și Andrei și-au îndemnat susținătorii să-i voteze pentru a câștiga marele premiu Survivor. Telespectatorii fideli ai emisiunii de la Pro TV vor fi îndrumați de către prezentatorul competiției în momentul când se dă START VOT! Toate detaliile vor fi anunțate de Daniel Pavel, iar fanii Survivor își vor vota favoriții. Învingătorul sezonului All Stars va pleca acasă cu suma de 100.000 de euro, cu titlul de „Survivor România”, dar și cu o altă sumă impresionantă primită pentru fiecare săptămână de supraviețuire în jungla dominicană.

CANCAN.RO vă anunța, de la începutul emisiunii, că participanții la Survivor primesc între 3000-5000 de euro pe săptămână, fiecare contract fiind diferit, în funcție de concurent. Asta înseamnă că după 20 de săptămâni petrecute în junglă, câștigătorul se va alege cu o sumă record, de circa 160.000 de euro! De altfel, Pro TV a avut reguli stricte pentru cei care au trecut prin acest show, iar clauzele de confidențialitate îi puteau „arde” la buzunare pe concurenți (DETALII AICI)

Finala Survivor România All Stars 2024, în această seară / Foto: Captură Pro TV

Cine sunt câștigătorii Survivor România

Survivor România se numără printre emisiunile favorite ale românilor, fiind urmărită într-un număr foarte mare. Ca drept dovadă, Pro TV a ieșit de mai multe ori lider de audiență privind acest show. Primul sezon al competiției a fost câștigat de Elena Ionescu, al doilea de către Zannidache. În cel de-al treilea sezon Survivor, învingător a ieșit Alex Delea, iar în sezonul trecut, cel din 2023, Dan Ursa a luat marele premiu. Învingătorul de anul trecut nu a revenit și-n acest sezon.

Vezi aici LIVE VIDEO marea finală Survivor All Stars 2024!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Un grup de români a închiriat o vilă în Grecia. Când au ajuns și au văzut cum arată, au plecat fără a sta pe gânduri
Un grup de români a închiriat o vilă în Grecia. Când au ajuns și au...
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care timpul parcă s-a oprit în loc
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după ce i-a scăzut prețul în urma a trei licitații nereușite
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de George Restivan: „Nu există niciun fel de durere”. Când a avut loc, de fapt, separarea
Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de George Restivan: „Nu există niciun fel...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71. După contestaţii, a ajuns respinsă, pe locul 422
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică:  –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
O imagine Google Street View devine indiciu într-un caz de dispariție
O imagine Google Street View devine indiciu într-un caz de dispariție
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Gest neașteptat! Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după ce le-au promovat pe Internet: „E dezamăgitor...”
Gest neașteptat! Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după...
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate,...
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în...
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu a putut trece peste asta. ''E păcat!''
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu a putut...
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Un oraş asiatic a fost desemnat cea mai sigură destinaţie din lume pentru turişti. Doar trei oraşe din Europa în top 10
Un oraş asiatic a fost desemnat cea mai sigură destinaţie din lume pentru turişti. Doar...
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice...
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Trei zodii care se vor îmbogăți în toamna lui 2024. Astrele vor zâmbi acestor nativi, începând cu 1 septembrie
Trei zodii care se vor îmbogăți în toamna lui 2024. Astrele vor zâmbi acestor nativi,...
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de...
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă în filmare
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea datorii”
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
Oana Moșneagu, declarații surprinzătoare după nunta cu Vlad Gherman: „Ne-am grăbit”
Oana Moșneagu, declarații surprinzătoare după nunta cu Vlad Gherman: „Ne-am grăbit”
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care...
Aceasta este cea mai veche gară din lume. Are peste 200 de ani și sute de mii de turiști o vizitează
Aceasta este cea mai veche gară din lume. Are peste 200 de ani și sute...
×