Loredana Chivu nu se potoleste! S-a dezbracat din nou si si-a aratat fundul imens pe Facebook:”Asa stai tu in pat?”

Publicat: 02/04/2014 | 14:09
Loredana Chivu nu se potoleste! S-a dezbracat din nou si si-a aratat fundul imens pe Facebook:”Asa stai tu in pat?”

Loredana Chivu isi face din nou de cap...pe Facebook. Asistenta pacatoasa a renuntat iar la pantaloni si s-a pozat, pentru admiratori, doar in chiloti.

Aproape ca nu trece o zi fara ca Loredana Chivu sa nu le arate celor de pe Facebook cat de mandra e de ea. Fotografiile ei preferate sunt cele facute in pat, cu fundul la vedere si cu lenjeria intima aproape inexistenta.

Asadar, nu e de mirare ca cei care poftesc la trupul apetisant al blondei si-au putut clati ochii cu o imagine in care Chivu abordeaza o pozitie de revista, evident, in pat.

„Si cum la mine e dimineata va spun Buna Dimi si o zi minunata sa aveti prietenii mei dragi„, a scris „pacatoasa”, recunoscand ca ora 14 este, pentru ea, una matinala.

Admiratorii au reactionat, i-au urat si eu toate cele bune, iar unul dintre acestia s-a lasat mai greu convins: „Vrei sa spui ca asa stai tu in pat?”, a intrebat el, banuind, probabil, ca diva lui preferata se dezbraca doar pentru a face fotografii…

loredana chivu

Citeste si:

Loredana Chivu, disputata de interlopi intr-un restaurant de manele! Detaliile unei povesti ce ar fi putut avea sfarsit tragic

Loredana Chivu, aproape dezbracata in direct! Cum a putut sa se imbrace asistenta TV: „Mai bine veneai in sanii goi”

Imagini INTERZISE MINORILOR! Loredana Chivu, filmata in timp ce isi punea piercing in zona intima

 

C.V.

 

 

Citește și...