Loredana Chivu si-a incins rau prietenii de pe internet! Blonda s-a fotografiat fara lenjerie intima si i-a innebunit pe barbati

Publicat: 24/01/2015 | 18:13
Loredana Chivu si-a incins rau prietenii de pe internet! Blonda s-a fotografiat fara lenjerie intima si i-a innebunit pe barbati

A disparut ea de pe TV, dar nu se lasa! Loredana Chivu incinge in continuare imaginatia barbatilor, iar pe internet blonda se simte ca pestele-n apa: se imbraca sau mai bine zis se dezbraca asa cum vrea ea. Rezultatul? Hmmm...

Blondina a incins spiritele cand… s-a plans de vremea de afara. Loredana s-a gandit sa le arate tuturor cam ce poti face pe vremea asta. Sa citesti spune fosta asistenta, insa toata lumea s-a dus cu gandul la altceva cand a vazut cam in ce tinuta isi arunca ochii-n carte tanara.

Loredana Chivu

Loredana este imbracata intr-un maiou si intr-un dres trei sferturi! Daca in partea de sus nu are totusi o costumatie gen body, atunci fosta asistenta nu poarta lenjerie intima cu siguranta. Asta si-au spus si masculii care au vazut imaginea!

Loredana Chivu

“Mai nou… se citeste in funduletzu ‘ gol! Hahaha!”, “Oare ai chiloti pe tine?”, “Nu ai chilotei, dracuosrule?”, au fost doar cateva din observatiile fanilor in timp ce altii i-au spus direct: “Asta-i vreme de facut copii!”.

loredana chivu

CITESTE SI:

Scandal cu injuraturi si amenintari, in direct! “Sa moara fii’ta!” Vezi ce a urmat dupa asta

A ajuns in pragul disperarii! Ce i se intampla Loredanei Chivu dupa ce a fost data afara de la Capatos!

A fost amendata

Desi a fost pusa pe tusa de la „Un show pacatos”, Loredanei Chivu nu i se terminase contractul cu postul TV unde se difuzeaza emisiunea. Se pare, insa, ca blonda a uitat de clauzele contractuale si a acceptat propunerea de a participa la o emisiune, la un post concurent, fapt care avea sa ii dea viata peste cap.

Loredana Chivu

Dat fiind faptul ca Loredana era inca sub contract, blonda nu doar ca s-a ales cu o amenda usturatoare, dar si cu imposibilitatea de a mai accepta invitatia posturilor concurente. Se pare ca trustul la care Loredana are inca contract a trimis notificari catre posturile concurente, prin care a specificat ca fosta asistenta TV se afla in continuare angajata lor si ca nu li se permite sa se foloseasca de imaginea ei.

R.O.

Citește și...