Loredana Chivu a fost, în general, fidelă bărbaţilor din viaţa ei şi a preferat în multe situaţii relaţiile pe termen lung. Ea s-a ferit însă să se afişeze în public cu aceştia, preferând imaginea de ”rebelă”. Vedeta a făcut recent o postare pe pagina sa de Facebook, care i-a făcut curioşi pe fanii săi.

Blonda a postat o fotografie cu un bebeluş, iar la descriere a specificat:,,Bebe, marele meu vis’’. Fanii au fost foarte suspicioşi în legătură cu această postare şi au întrebat dacă nu cumva vrea să anunţe vestea cea mare, că ar fi însărcinată.

,,Ne pregăteşti pentru...ceva? Ne-am bucura să ne dai vestea!/ Ce frumuseţe de copil ,să-ţi trăiască Lore/ Iubi, ce frumos ţi-ar sta cu unul aşa../ Aşa să-ţi ajute bunul Dumnezeu! Sigur e cu ochii verzi (băieţel)!’’, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Loredana Chivu îşi doreşte foarte mult să devină mămică.
Loredana Chivu îşi doreşte foarte mult să devină mămică.

Loredana s-a întors la fostul ei prieten de acum doi ani, arătându-l prietenilor în momentele de tandreţe!

Actualul meu iubit este fostul meu iubit, de acum doi ani. Am reluat legătura. Da, este cel care are tatuaj cu numele meu. Eu nu sunt amanta nimanui! Iubitul meu nu a fost căsătorit. A avut o relaţie, într-adevăr, dar s-a desparţit. Are un copil. Cât a fost cu tipa respectiva, ea a rămas însărcinată şi au decis de comun acord să păstreze copilul. Dar s-au despărtit. Au grija amândoi de copil, dar separat", explica Loredana.

Citeste despre:loredana chivu, insarcinata, mamica


Share On Facebook