Loredana Groza șochează din nou! S-a pozat cu sânii pe afară! Comentariul public lăsat de Tavi Clonda

Autor: A.N.
Publicat: 21/11/2019 | 18:45

Loredana Groza șochează din nou! Artista s-a pozat cu sânii pe afară, dansând la bară. Fanii celebrei cântărețe s-au împărțit iar în două tabere după această nouă apariție sexy a vedetei.

Citește și: Loredana Groza, cu zonele intime la vedere în direct la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Loredana Groza, cu sânii pe afară, dansând la bară

La 49 de ani, Loredana Groza merge aproape zilnic la sală, iar astăzi… ea a încins atmosfera în timpul unei pauze de la antrenament… dar și pe Internet! Și asta pentru artista s-a pozat cu sânii pe afară, dansând la bară – imaginea HOT o puteți vedea și în galeria foto a articolului. Fotografia a fost făcută publică și pe Facebook, și pe Instagram și a fost însoțită de următorul mesaj: “You need a good stick to work dat body😅~Loredana #strength #power #inlove #bodyandsoul #workdatass #inshape #gymgym”.

Soțul Gabrielei Cristea, comentariu haios la postarea Loredanei Groza

Postarea divei a stârnit numeroase controverse, dar și o ploaie de complimente. Dintre artiștii de la noi Tavi Clonda a fost primul care a lăsat un comentariu la postarea Loredanei Groza de la sala de antrenament. Ce i-a transmis soțul Gabrielei Cristea, vedeți în imaginea de mai jos.

“Bombonică, bombonea… e frumos din partea ta… să faci sport cât pentru toți… din slănini sa ne salvezi. Jur, când te văd la sală, mă molipsesc și eu. Ești un bun exemplu! Te pup, drogule!❤️❤️😘😍👸👍😜🙏”, “Îmi placi mult❤️😍”, “Superbă” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Tavi Clonda a lăsat un comentariu la postarea Loredanei Groza de la sala de antrenament © Instagram
Tavi Clonda a lăsat un comentariu la postarea Loredanei Groza de la sala de antrenament © Instagram

Loredana Groza, preocupată de felul în care arată

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. În legătură, însă, cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală.

Citește și: FORMIDABIL CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ LOREDANA GROZA LA UN SINGUR CONCERT

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...