Loredana si Ana Maria vor lua foc! Bordea isi parodiaza colegele: „Noi nu promovam toate prostituatele. Va aratam care sunt”

Publicat: 08/02/2014 | 00:56
Loredana si Ana Maria vor lua foc! Bordea isi parodiaza colegele: „Noi nu promovam toate prostituatele. Va aratam care sunt”

Catalin Bordea se numara poate printre cei mai talentati actori de stand-up comedy. Barbatul reuseste sa faca pe toata lumea sa rada, chiar daca pentru asta trebuie sa-si parodieze pana si colegele de platou, pe care le vede in fiecare seara.

In fiecare saptamana Catalin Bordea sustine spectacole de stand-up comedy, show-uri care au un real succes in randul spectatorilor. Glumele care binedispune atata lume sunt de cele mai multe ori inspirate din viata reala, iar pe altele le stie de la prieteni foarte apropiati. De curand, insa, Bordea a reusit sa starneasca hohote de ras pe seama asistentelor TV si a asa-ziselor manechine.

Catalin Bordea
Catalin Bordea

Totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Criticat pentru faptul ca incurajeaza prostitutia si ca este de acord ca la televizor sa apara mai multe tinere despre care se spune ca nu sunt tocmai „usa de biserica”, Catalin Bordea le-a dat un raspuns extrem de direct. Bineinteles in cadrul show-ului sau de la stand-up. „Noi nu promovam toate prostituatele. Va aratam care sunt”, a spus amuzat Catalin, completand insa ca totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Cătălin Bordea

Cine este Catalin Bordea?

In varsta de 29 de ani, Catalin Bordea este un moldovean veritabil. A terminat U.N.A.T.C.U-ul la clasa profesorului Ion Cojar si a fost printre primii trei care au inceput stand-ul comedy in Romania. De altfel a scos si primul DVD de stand-up, din tara. De ceva vreme, Bordea este co-prezentator la o emsiune de divertisment.

CITESTE SI:

Catalin Bordea, cu piciorul in gips! Ce a patit comediantul incat sa ajunga pe patul de spital

Fanii sunt in stare de soc! Un celebru prezentator TV din Romania, dus de urgenta la spital dupa ce s-a lovit de un perete

D.M.