Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Loredana, sotia lui Bodo de la Proconsul, ne-a povestit cum a ajuns sa-i transmita Zavorancei un mesaj de la Dumnezeu: “I-am scris exact ce am auzit”

Loredana, sotia lui Bodo de la Proconsul, ne-a povestit cum a ajuns sa-i transmita Zavorancei un mesaj de la Dumnezeu: “I-am scris exact ce am auzit”

De: Cancan 24/04/2011 | 00:00
Loredana, sotia lui Bodo de la Proconsul, ne-a povestit cum a ajuns sa-i transmita Zavorancei un mesaj de la Dumnezeu: “I-am scris exact ce am auzit”

Este cea care a determinat-o pe Oana Zavoranu sa se impace cu mama ei. Loredana, sotia lui Bodo de la Proconsul, spune pentru CANCAN de weekend povestea mesajului care a pus capat scandalurilor in familia Zavoranu si dezvaluie cum s-a schimbat viata ei si a lui Bodo dupa ce s-a pocait, anul trecut, si dupa ce s-au botezat la biserica "Raul vietii".

Dartorita ţie, Oana Zavoranu s-a impacat cu mama ei. Cum s-a intamplat?

Eu nu m-am gandit sa ma duc la Oana pur şi simplu mi s-a aratat sa fac asta. Inainte sa ajung la ea, un prieten de familie m-a rugat sa merg la spital, la soţia lui care nascuse, sa-i duc un pachet. In maşina, am inceput sa ma rog şi, in timp ce ma rugam, am avut nişte indemnuri fantastice sa-mi schimb traiectoria drumului, la figurat vorbind, Pentru ca şi Catalina, soţia prietenului nostru, era internata la acelaşi spital cu Oana Zavoranu. M-am speriat aşa un pic.

Ce „spuneau” indemnurile astea?

„Nu te mai duci la Catalina, te duci la Oana Zavoranu”. Am inceput sa vorbesc cu voce tare: „Doamne dar eu nu o cunosc, ce sa-i spun, n-am vazut-o in viaţa mea”. „Te vei duce acolo şi nu te ingrijorezi cu privire la ce vei spune, pentru ca-ţi voi spune Eu ce sa-i spui”, aşa suna indemnul. M-am pierdut foarte tare. Am simţit ca e o chestie care ma depaşeşte. Am ajuns la spital. Tot spitalul era impanzit de televiziuni. Mi-am dat seama ca e ziua externarii şi toţi umareau sa ia un interviu Oanei. I-am zis tipului de la poarta ca sunt soţia lui Bodo şi ca vreau sa merg la Oana. Nu numai ca m-a lasat sa intru, dar m-a dus prin nişte locuri prin care nu am fost vazuta de absolut nimeni.

Nu te-a intrebat nimeni de sanatate?

Treceam pe langa asistente, parca dormeau toate. Am ajuns in faţa rezervei ei, era pazita de un domn. Ii spun cine sunt şi ca vreau sa vorbesc cu Oana. Eu voiam sa vorbesc cu ea, dar nu ştiam ce sa-i spun. Exact ce mi se sufla in casca, la figurat vorbind, asta spuneam. S-a intors tipul asta dupa cateva secunde cu menajera Oanei şi mi-a zis: „Oana nu va primeşte, pentru ca nu va cunoaşte”. Dar eu aveam indemnuri de-astea: „Spune ca ai un mesaj pentru ea”. Şi zic: „Am un mesaj pentru ea”. Menajera s-a dus din nou in salon şi, cand s-a intors, mi-a zis sa-i spun ei mesajul. Atunci am luat-o de maini şi am rugat-o sa fie foarte atenta ceea ce-i zic eu. Insa mi-a zis ca nu vrea sa uite şi sa-i scriu pe hartie. O asistenta mi-a dat post-it, l-am pus pe genunchi şi am scris exact ce am auzit.

Ce i-ai scris?

 

„Oana, intr-adevar, nu ne cunoaştem. Sunt Loredana, soţia lui Bodo. Vreau sa-ţi spun ca dimineaţa, cand ma rugam, Dumnezeu m-a trimis la tine sa-ţi spun ca te iubeşte foarte mult şi ca ce se-ntampla in viaţa ta nu este voia Lui. Primeşte-L in inima at şi viaţa ta se va schimba!”. I-am dat biletul asta menajerei şi am plecat. Eram foarte bulversata. Ca sa aud peste trei zile ca s-a impacat cu mama ei.

Nu v-aţi vazut nici dupa externarea ei?

Nu. Important a fost mesajul. Ea a spus la televizor ca inainte cu o ora sa apar eu, statea intinsa in pat şi a spus: „Doamne, ma depaşeşte ce se intampla in viaţa mea. Da-mi un semn” şi la o ora am venit eu. A mai spus ceva interesant, ca tot ce-i scrisesem eu pe bilet visa-se cu doua nopţi in urma. Cred ca atunci cand Oana s-a rugat in pat, Dumnezeu a vazut clar inima ei. O depaşisera toate problemele, s-a smerit şi Dumnezeu a vazut lucrul asta şi a luat iniţiative.

Ai vrea s-o intalneşti?

Daca orcherstreaza Dumnezeu asta, n-am nimic impotriva. Mi-era foarte uşor sa aflu numarul ei de telefon sau ea pe al meu. Poate Dumnezeu a vrut doar sa ajunga la ea un mesaj de la o persoana pe care n-o cunoaşte, ca sa inţeleaga ca e mana Lui.

Crezi ca o sa se pocaiasca?

 

Pocainţa este de fapt o stare. Diferenţa dintre cainţa şi pocainţa este ca atunci cand te caieşti ca ai facut un lucru, cu siguranţa iţi pare rau ca ai facut acel lucru, dar te intorci şi il repeţi iar şi iar. Insa pocainţa nu inseamna numai ca-ţi ceri iertare şi sa nu mai faci, este o transfirmare a minţii şi a inimii.

Cum a reactionat Bodo. Cand i-ai povestit cum te-ai dus la Oana cu acel mesaj?

Este surprins şi el ca şi mine, de lucrurile astea, insa Bodo e mai surprins de experienţele pe care le are el cu Dumnezeu.

Cum s-a schimbat viaţa ta şi a lui dupa ce v-aţi pocait?

 

Ne-am pierdut prietenii, intre ghilimele fie spus, pentru ca ne-a dat Dumnezeu alţii extraordinari, de la care avem ce invaţa. Poate ca nu erau prietenii noştri, daca s-au descotorosit atat de repede de noi. Traim mult mai curat. Inainte eram foarte agitata cand pleca soţul meu la concerte, pentru co ştiu foarte bine cum reacţioneaza fanele.Acum, cand ştiu ca am un barbat puternic in Domnul sunt foarte liniştita din punctul asta de vedere. S-au reabilitat toate relaţiile cu oamenii pe care nu puteam sa-i iert inainte, inclusiv parinţii mei, cu care nu avema o relaţie extraordinara.

 

Ştiu ca iţi placea sa mai ieşi prin cluburi. Acum nu o mai faci.

 

Nu e ceva ce mi se interzice, dar nu ma mai simt confortabil in locurile alea. Prefer sa ma vad cu prietenele de la biserica, sa vorbim despre experienţele noastre cu Dumnezeu, sa ne rugam.

 

Cand va scoate Proconsul albumul cu muzica religioasa?

Nu ştiu, dar Bodo merge zilnic la repetiţii şi-mi spune ca vor sa compuna o melodie creştina, pentru ca ei acum canta coveruri creştine de la Michael W. Smith. Au enorm de multe concerte creştine. Au cantat intr-o zi in patru sau cinci biserici.

Ai fost in Africa de Sud. Ce ai cautat acolo?

 

Pe 16 martie am plecat la Johannesburg. Acolo, de doua ori pe an are loc Night Bless, Noaptea Binecuvantarii. Asta inseam ca oamenii care doresc sa-l laude pe Domnul vin in perioada aia in Johannesburg şi fac asta. Am fost foarte surprise sa vad africani care mergeau zeci de kilometri cu copii in spate şi mancare in cap ca sa-l laude pe Domnul Iisus pe stadionul pe care s-au ţinut meciurile Campionatului Mondial. Sute de mii de oameni se stransesera acolo.

 

Bodo nu a venit cu tine. Ce i-ai spus la plecare?

 

Ştiam ce putere e acolo şi, cand am plecat de acasa, i-am spus lui Bodo: Sunt sigura ca in curand, dupa ce ma intorc din Africa o sa raman insarcinata. Nu are cum ca Dumnezeu sa nu lucreze şi la dorinţa asta a noastra. Am cumparat de acolo nişte hainuţe pentru copii şi o pereche de pantaloni de graviduţa. Sunt absolut sigura ca voi ramane insarcinata anul acesta!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii pe care îi seducea: „M-a abordat o doamnă, m-a hipnotizat pe loc”
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate sau neterminate. Piața imobiliară s-a prăbușit brusc
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate...
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără...
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o să avem șanse mai mari la bani și fericire
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o...
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la care românii pot depune formularul 230. Cum să redirecționezi o parte din impozitul pe venit
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la...
×